Marigold Menno Bausch Fotografie

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Marigold Menno Bausch Fotografie

    030-6921961

Van klassiek tot journalistiek

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk !

Jullie huwelijksdag is een dag vol liefdevolle en onvergetelijke momenten.
Deze willen wij graag samen en in overleg met jullie op professionele wijze vastleggen.
Zodat jullie elke keer opnieuw alle bijzondere en onvergetelijke momenten kunnen herbeleven.

Ieder bruidspaar heeft een eigen voorstelling van de fotoreportage. De een vindt het belangrijk dat de foto's artistiek zijn, de ander wil graag een stijlvolle reportage, terwijl weer een ander bruidspaar niet teveel wil poseren en kiest voor een journalistieke reportage. Een fotograaf zoeken en vinden is misschien wel één van die belangrijke keuzes. Een trouwdag gaat snel voorbij, het enige wat er dan nog overblijft zijn de mooie herinneringen. De mooie momenten blijven natuurlijk altijd in jullie geheugen, maar eigenlijk is er toch niets mooier om die herinnering ook met andere te delen en er samen nog eens op terug te kijken doormiddel van een prachtige trouwreportage.

Voor een mooie en spontane reportage die kwaliteit uitstraalt, moet je kunnen vertrouwen op de fotograaf die jullie kiezen. Er moet een klik zijn en wat heel belangrijk is, is dat jullie je op je gemak voelen! De nadruk ligt bij ons op spontaniteit, emotie en natuurlijk romantiek. Ongedwongen fotografie en natuurlijk veel close-ups en oog voor detail. Goed fotograferen is een vak apart evenals het maken van een trouwalbum. In overleg bespreken wij samen met jullie, jullie wensen.

Er zijn diverse keuzes hoe u de reportage wil ontvangen. Dit kan in een traditioneel album zijn, maar de foto's kunnen ook in een digitaal album worden verwerkt. Hiervoor bestaan diverse mogelijkheden. In onze fotostudio hebben wij meerdere albums ter inzage liggen.

Naast het album, bieden  wij nog een grote collectie aan accesoires. Zoals bedankkaartjes, ouderalbum (in diverse maten), mini-album voor in de handtas, foto's op een digi frame, foto's op dvd, Tevens kunnen wij de foto's voor je printen en inlijsten in posterformaat. Uiteraard kan de foto ook worden geprint op canvas, plexiglas, alluminium, hout en glas.

Lees meer

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 495

Contact

Weeshuislaan 12
3701 JW Zeist
Utrecht, Nederland
Tel: 030-6921961
Fax:
KVK-nummer: 30145127Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker