Klikklak
Klikklak

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Klikklak

    0031302939372

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd

Ik ben ambitieus, vrolijk en ik heb een positieve kijk op het leven met een flinke dosis humor en verantwoordelijkheidsgevoel, oprecht, vriendelijk, direct en open en nieuwsgierig, energiek en heb doorzettingsvermogen.

Na 3,5 jaar de fotovakschool richting reclame te hebben afgerond ben ik in 2006 mijn eigen bedrijf gestart. Geboren uit passie en doorzettingsvermogen. Na al die jaren veel vaste klanten opgebouwd en mooie blikken van mensen voor de camera gehad. Het zoeken naar de juiste hoek, de uitbundige lach en het onverwachte moment proberen vast te leggen en rekening te houden met de wensen van de klant in altijd variërende omstandigheden houden mij scherp. De afwisseling in opdrachten, mensen en objecten maken dat ik nu een open en sociaal mens ben die voor kwaliteit gaat.

Mijn werk is ontstaan uit passie en dat is mijn innerlijk drijfveer al die jaren geweest. De energie die er los komt als ik aan het werk ben is ongekend en resulteert naar mijn idee in mooie beelden en een oprecht contact met de klant.

Lees meer

Contact

Luwte 41
3454TK De meern
Utrecht, Nederland
Tel: 0031302939372
Fax:
KVK-nummer: 30213946Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker