Astrid Roox Fotografie

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Astrid Roox Fotografie

    077-3519912

Astrid Roox Fotografie

Het bruidspaar wil graag de mooiste foto's op hun trouwdag. Daar werken wij graag aan mee. Wij volgen het bruidspaar van dichtbij en u krijgt twee fotografen voor de prijs van één. De stijl is ongedwongen. De beleving van bruidspaar en gasten staan centraal. Op die manier leggen wij het verhaal van de dag vast.

Werkwijze

In een kennismakingsgesprek laten wij ons werk zien en jullie vertellen over de planning van de dag, jullie wensen en ideeën. Tijdens het gesprek wordt een plan op maat gemaakt. Wij maken voldoende foto's op hoge resolutie waaruit een zorgvuldige selectie wordt gemaakt. De prijzen hangen af van de duur van de reportage, de wensen voor en de grootte van het trouwalbum. Trouwalbums zijn digitaal bewerkt en worden compleet afgedrukt.

Nog andere wensen of een mooie trouwauto nodig? Wij bespreken graag de mogelijkheden met jullie. Wij vragen dan ook om vrijblijvend een afspraak met ons te maken, om alles door te nemen en met jullie mee te denken. Via contact op deze site kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Tot ziens!

Lees meer

Contact

Herungerstraat 154
5911 AM Venlo
Limburg, Nederland
Tel: 077-3519912
Fax:
KVK-nummer: 12066733Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker