Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Boasphoto

    06-24807366/54912594

Fotografie is altijd de passie van Mel geweest. Al op de basisschool had hij zijn eerste camera. Het werken in de donkere kamer leerde hij van zijn vader. Tijdens de middelbare schooltijd ging zijn Canon AE-1 al regelmatig mee naar school, waar hij het dagelijks leven op het Rotterdamsch Lyceum van de jaren ‘70 vastlegde. Deze zwartwit foto's werden door hemzelf afgedrukt in zijn donkere kamer. Binnenkort hoop hij hierover een website te presenteren.

Tijdens zijn studie economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam werd hij al in zijn eerste jaar bestuurslid van de Rotterdamsche Studenten Fotovereniging Collodium. Vrijwel direct werd hij één van de vaste fotografen op het Rotterdamsch Studenten Corps. Als een soort oorlogsfotograaf in vredestijd mengde hij zich met zijn camera tussen de brallende studenten, of hij was bezig met het maken van staatsiefoto's op galafeesten. In deze periode startte hij ook met het fotograferen van bruiloften, het resultaat: zo'n 300 bruidsreportages.

Na afronding van zijn studie Economie is hij als ICT'er gaan werken voor Interpay (nu Equens). In deze periode is hij wat minder actief geweest als fotograaf. Nog wel werden er regelmatig bruiloften gefotografeerd. Na 13 jaar werd het tijd een nieuwe uitdaging te zoeken. Om zijn zinnen te verzetten is hij de basisopleiding gaan volgen aan de Fotoacademie in Amsterdam. Als kroon op de basisopleiding won hij de 2de prijs in de Fotogram Wedstrijd. Dit was de stimulans om door te gaan met fotograferen.
In 2007 is hij gestart met de vakopleiding aan de Fotoacademie in Amsterdam. In 2009 heeft hij de overstap gemaakt naar de vestiging in Rotterdam. Eind 2009 is hij begonnen om van zijn passie ook zijn werk te maken. De opleiding aan de fotoacademie verwacht hij in 2011 af te ronden.

Sinds het voorjaar 2010 heeft hij samen met Hans Bakker van Hans Bakker fotografie een studio en werkruimte aan de Montantaubanstraat 1 in Zeist. Hier produceren zij voor hun opdrachtgevers hun studiowerk.
 

In de fotografie van Mel Boas gaat het bijna altijd om mensen en gebeurtenissen Hij bekijkt situaties in de wereld met een ingetogen humor, die hij vervolgens vastlegt. Voor Mel ligt de humor op straat, als hij om zich heen kijkt is er altijd wat te ontdekken. Dit kunnen eenmalige of dagelijks terugkerend gebeurtenissen zijn.
 

Het evenement kan zowel vrolijk als verdrietig zijn, zakelijk of in de persoonlijke sfeer. Hij richt zich in zijn fotografie op evenementen, (bedrijfs-) reportages en portretten. Het gaat bij hem om de mensen. Op deze website presenteert hij zichzelf en zijn werk. In werkzaamheden leest u welke fotografische werkzaamheden Mel Boas onder andere verricht.

In Portfolio kunt u nader kennis maken met zijn werk. Voor vragen, opdrachten of offertes kunt u altijd contact opnemen via e-mail of telefoon.
 

Lees meer

Tarieven

 • Totaalprijs vanaf
  EUR 650
 • Uurtarief
  EUR 65
 • Minimaal af te nemen uren
  5
 • Reiskosten
  EUR 30 ct / km

Contact

Montaubanstraat 1
3701 HM Zeist
Utrecht, Nederland
Tel: 06-24807366/54912594
Fax:
KVK-nummer: 30213857Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker