Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Coen Heveling Fotografie

    0314-362 640

Voor een spontane huwelijksreportage

Voorafgaand aan de trouwdag is er een kennismakingsgesprek. Daarbij komen alle wensen en het draaiboek van de trouwdag aan de orde om op de dag zelf verrassingen zo veel mogelijk uit te sluiten. Bij het fotograferen probeer ik altijd zo onopvallend mogelijk te werk te gaan.

Zo min mogelijk poseren is mijn devies, een bruidspaar moet zichzelf blijven. Uiteraard mag deze werkwijze niet ten koste gaan van de kwaliteit van de reportage. Het is van belang dat de trouwdag wordt weergegeven zoals hij is en door de gasten wordt beleefd. Omdat een bruiloft een feestdag is waarop zelfs de chauffeur van de trouwauto gepast gekleed gaat, is mijn verschijning in kostuum vanzelfsprekend. Een onderwerp dat veel fotografen liever niet aankaarten, is wat er gebeurt ingeval van bijvoorbeeld ziekte van de fotograaf. Met andere fotografen is er de afspraak dat wij elkaar wanneer nodig vervangen.

Ook is het van belang te weten dat ik altijd een reserve-uitrusting bij me heb. Een schitterend luxe reportage album met een royaal pagina formaat van wel 35 x 35 centimeter. Met veel foto’s waarvan vele op paginagroot formaat. Geen geprint album, maar échte fotoafdrukken ingebonden door een handboekbinder. Mooie dubbelpagina's zonder lelijke witte naad in het midden.

Nu nog even geen foto's op deze site, kijk maar eens gauw naar de mooie voorbeeldboeken op mijn eigen site.

 

Lees meer

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 1000

Contact

Gaanderenseweg 354
7005GD Doetinchem
Gelderland, Nederland
Tel: 0314-362 640
Fax:
KVK-nummer: 09114408Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker