Astrid Bron

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Astrid Bron

    06-49864979

Female Touch - That's the difference

Misschien wel de mooiste dag in jullie leven. In ieder geval een dag die je goed in beeld gebracht wilt hebben. Met een mooie fotoreportage kun je achteraf rustig nakijken op dit bijzondere moment. Juist daarom heb je een fotograaf nodig die met het juiste gevoel en op het juiste moment de foto's maakt die voor jullie belangrijk zijn. Met oog voor detail en toch onopvallend aanwezig.

Om tot een perfect eindresultaat te komen hanteer ik de volgende werkwijze:

Tijdens een (vrijblijvend) intakegesprek brengen we samen jullie wensen in kaart. We bespreken de mogelijke stijlen, jullie dagindeling en de locaties waar jullie foto's gemaakt willen hebben. Om niemand te vergeten bespreken we wie er allemaal apart op de foto moeten. Naast (groot)ouders/broers/zussen zijn er vaak vriendengroepen of familieleden waar een groepsfoto van gewenst is. Uiteraard staan we uitgebreid stil bij de verwerking van jullie foto's in een fotoboek of in bedankkaartjes.

Van dit gesprek maak ik een kort verslag zodat jullie dit kunnen gebruiken bij de voorbereidingen voor deze dag. Met een gedetailleerde prijsopgave hebben jullie een compleet beeld van de mogelijkheden en kosten.

Ongeveer 1 maand en een week voor jullie trouwdag nemen we de planning nogmaals door. De gemaakte planning wordt gecontroleerd met jullie dagplanning.

Op jullie trouwdag volgen we het gemaakte plan. Ik ben ruim op tijd aanwezig en 'volg' jullie deze dag. Alle besproken foto's worden gemaakt. Waar nodig spring ik in op veranderende situaties. Het belangrijkste is dat het jullie dag is. Ik ben er alleen om hem vast te leggen.

Lees meer

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 449

Contact

Aagje Dekenlaan 213
1403 HG Bussum
Noord-Holland, Nederland
Tel: 06-49864979
Fax: 035-6980249
KVK-nummer: 32129689Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker