Bibifotografie
Bibifotografie

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Bibifotografie

    0618943124

Wil jij het zien zoals ik het zie

Het fotograferen van jullie huwelijk is heel bijzonder. Gedurende de hele dag loop ik met jullie mee om alle ontroerende, mooie, grappige en offciele momenten vast te leggen. Vanaf het aankleden van de bruid tot en met het aansnijden van de bruidstaart.

Als fotograaf heb ik de eer om al deze intieme momenten mee te maken. Geen enkel huwelijk is hetzelfde, geen enkel bruidspaar is hetzelfde. Om deze reden heb ik vooraf met jullie een uitgebreid intake-gesprek om te verkennen wat jullie wensen zijn, wat jullie van mij verwachten en natuurlijk ook om goed kennis te maken, zodat ik op de trouwdag geen onbekende meer voor jullie ben. De basis van mooie fotografie is
vertrouwen.

Mijn stijl van fotograferen is een mix en kun je het beste omschrijven als journalistiek / modern. Dat betekent dat ik veel foto’s maak van situaties en momenten zoals die zich op dat moment voordoen. Daarnaast laat ik jullie tijdens de fotoreportage ook poseren om de juiste foto te krijgen. Alles gaat altijd in overleg en heel ontspannen. De bedoeling is dat het een fijne, gezellige dag wordt zonder “ moeten” met als eindresultaat hele mooie foto’s.
 

Lees meer

Video's

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 900
  • Minimaal af te nemen uren
    6

Contact

Bartokweg 107
1323 sv Almere
Flevoland, Nederland
Tel: 0618943124
Fax:
KVK-nummer: 32171060Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker