Cameraworks

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Cameraworks

    0032 495 12 71 92

Wij hebben het geheim voor de perfecte reportage

Laat de genodigden playbacken in uw clip!

Wij laten uw gasten een strofe zingen uit een door jullie gekozen muzieknummer. Zo monteren wij een videoclip van uw favoriete muziek, gezongen door de aanwezige gasten zodat jullie plezier zullen beleven aan de hilariteit en 'playback kunsten'. Ten zeerste aanbevolen bij: trouwfeesten, jubilea, bedrijfsfeesten, communiefeesten,...

Met jullie dvd kan je het geluk en de emotie van die dag telkens opnieuw beleven!

Het maken van een TROUW-DVD is niet zo maar het achter elkaar monteren van beelden met wat leuke effecten ertussen, maar het terugbrengen van het gevoel, de beleving en de emotie die jullie voelden op die speciale dag.

Een mooie trouw-dvd brengt juist het gevoel, de beleving en de emotie weer naar boven die jullie voelden op die hele speciale dag. Als fulltime camera crew gaan wij dan ook met zorg én deskundigheid te werk om de mooiste herinneringen voor jullie te bewaren. En dat doen wij al jaren met veel plezier en toewijding.

Om voor jullie de beste beeld- en geluidskwaliteit te kunnen realiseren worden alle opnamen gemaakte met professionele High Definition Videocamera’s. Deze camera’s vormen de basis voor haarscherpe beelden en sprankelende kleuren. De nieuwste generatie (draadloze) microfoons zorgen voor het vastleggen van glashelder geluid. Er wordt voortdurend geïnvesteerd in de nieuwste camera’s, software en technieken om de mooiste herinneringen voor jullie te realiseren. CAMERAWORKS staat voor kwaliteit, niet alleen technisch maar ook inhoudelijk.

Lees meer

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 400

Contact

Antwerpen
Antwerpen, Belgie
Tel: 0032 495 12 71 92
Fax:
KVK-nummer:Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker