Kim Kroeze Fotografie

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Kim Kroeze Fotografie

    0620136650

Wauw! Dat meen je niet.....Jullie gaan trouwen!!!!

Wat een geweldig nieuws en wat zal dat een fantastische dag gaan worden.
Een dag vol van HERINNERINGEN!

Een schitterende trouwjurk van jou en een geweldig trouwpak van hem. Familie en vrienden die jullie een warm hart toedragen. De perfecte locatie waar het huwelijk plaats gaat vinden. De trouwringen met speciale betekenis voor jullie. En natuurlijk…..het moment waarom alles draait….het uitspreken van de liefde voor elkaar door het JA woord te geven.

Deze speciale dag zou ik heel graag met jullie meebeleven door alles wat jullie belangrijk vinden vast te leggen in een TROUWREPORTAGE!

Natuurlijk is voor jullie belangrijk om te weten hoe ik te werk ga en wat voor persoon ik ben. Om te kijken of ik deze dag vast kan leggen op de foto’s zoals jullie het hebben bedoelt en beleefd. Ik heb een spontaan karakter en mijn manier van werken is ongedwongen. De liefde en plezier staan voor mij voorop en dat zal zeker te zien zijn op de foto’s. Mocht je denken ‘zij past bij ons’ en ben je nieuwsgierig geworden hoe het verder gaat dan kan je contact met mij opnemen voor een kennismakingsgesprek bij mij thuis. We nemen dan jullie wensen door en ik kan aangeven wat ik voor jullie kan betekenen. Dit alles zal worden vastgelegd in een op maat gemaakte offerte. Als jullie dan tegen mij JA zeggen dan volgt 4 weken voor de trouwdatum een nieuwe afspraak. Dan kom ik bij jullie thuis om alles in detail door te spreken en dan kunnen we eventueel ook gezamenlijk de locaties gaan bekijken.

Later nog eens weer terug kijken op deze dag vol herinneringen, speciale momenten, de lach en misschien ook een traan?! Dat kan door de trouwreportage in een mooi trouw album door mij te laten verzorgen. De mogelijkheden zijn legio: Traditioneel geplakt album, een Palazzo album of een digitaal album. Speciale wensen? Laat het mij weten en jullie zullen ook mijn creatieve kant ontdekken.

Misschien tot snel zodat ik jullie op weg kan helpen naar deze onvergetelijke dag!
 

Lees meerLocatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker