Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

RPPR mediaproducties

   

U wilt de mooiste dag van uw leven graag vastgelegd hebben op video. Wij realiseren dat graag voor u. Als de grote dag is aangebroken, beleeft het huwelijkspaar een en ander veelal in een roes.

De plechtigheid en eventueel het feest kan door ons op vakkundige wijze vastgelegd worden op Blu-Ray disk of DVD. Met een goed gemaakte registratie kunt u uw huwelijk keer op keer opnieuw beleven. Bovendien geeft het familieleden die er niet bij kunnen zijn, de gelegenheid het feest later ook nog 'mee te maken'.


Omdat wij werken met twee camera's, bent u er altijd zeker van dat er niets gemist wordt. Alles wordt sfeervol in beeld gebracht wordt.

De cameraploeg staat gedurende de gehele plechtigheid tot uw beschikking. U bent er derhalve zeker van, dat alles wat van belang is, gefilmd wordt. Er kan gefilmd worden op het stadhuis maar, vanzelfsprekend, ook in de kerk. Voorafgaand aan de plechtigheid wordt er bij de bruid thuis gefilmd.

Indien gewenst kunnen we ook een impressie van het bruiloftsfeest verzorgen.

Als aanvullende mogelijkheid bieden wij, tijdens het feest, bezoekers de gelegenheid een boodschap voor de pas gehuwden in te spreken

Ongeveer een week na het huwelijk ontvangt u de eindmontages op DVD en Blu-Ray disk. De Blu-Ray disk maakt kijken in full-HD (1920 x 1

 

Lees meer

Details

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 725

Contact

Leeuwarden
Friesland, Nederland
Tel:
Fax:
KVK-nummer: 01120407Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker