Eric Smeets - Fotografie

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Eric Smeets - Fotografie

    046-4263252

Kunstzinnige huwelijksreportages

Als de bruidstaart is opgegeten, de oldtimer is ingeleverd en de jurk op zolder hangt, is de tastbaarste herinnering aan je bruiloft: de foto’s. Een professionele en gespecialiseerde bruidsfotograaf om de mooiste dag van jullie levens te vereeuwigen is dan ook geen bijzaak, maar een must.

Ik ben onder de naam Eric Smeets – Fotografie gespecialiseerd in bruiloftsfotografie. Dat houdt meer in dan fotograferen alleen: ik zet me als bruidsfotograaf graag in om jullie dag onvergetelijk te maken. Daarom denk ik - wanneer jullie dat willen - mee over passende fotoshootlocaties, originele bedankjes of de dagplanning. Een fotograaf met extra’s, dus.

Ik heb een scherp oog voor detail en zorg daarom dat niet alleen het grote geheel, maar juist ook de subtiele finesses worden vastgelegd. Het zijn immers de kleine dingen die een bruiloft uniek en origineel maken: de ringen, de manchetknoopjes, de kers op de taart. En, niet te vergeten, de glimlach van oma. Je merkt het: ik ben bevlogen over mijn beroep. Het is een privilege om zoveel mensen samen gelukkig te zien zijn en dat vast te mogen leggen.

Neem eens een kijkje op mijn site voor meer informatie en een zeer aantrekkelijke aanbieding voor bezoekers van toptrouwen.nl
 

Lees meer

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 890
  • Minimaal af te nemen uren
    5
  • Reiskosten
    EUR 30 ct / km

Openingstijden en contact

maandag
Op afspraak
dinsdag
Op afspraak
woensdag
Op afspraak
donderdag
Op afspraak
vrijdag
Op afspraak
zaterdag
Op afspraak
zondag
Op afspraak

Middelweg 25d
6191 NC Beek
Limburg, Nederland
Tel: 046-4263252
Fax:
KVK-nummer: 14085754Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker