Cathy fotografie en visagie

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Cathy fotografie en visagie

    0628971904

Voor veelzijdigheid in fotografie

 ....Een mooie foto die maak je niet, die bestaat al. De kunst is niet het maken maar het zien....

Een simpele tekst met weinig woorden, maar met veel inhoud. In het bijzonder deze kunst van het zien, blijkt één van de handelsmerken van Cathy te zijn.Cathy is een spontane bruidsfotografe die niet de traditionele plaatjes schiet, maar vooral leuke ongedwongen momenten, afgewisseld met details en mooie portretten op de gevoelige plaat zal vastleggen.

In de 10 jaar dat zij bruidsreportages maakt, weet zij dat zo min mogelijk poseren de meeste ruimte geeft om een spontane reportage te maken. Waarbij het jezelf kunnen zijn erg belangrijk is.

Cathy is van mening dat ongedwongen samenwerking en goed overleg een must is, waarbij als eindresultaat het goede gevoel bij het bruidspaar moet overheersen. Het bruidspaar bepaalt de indeling van de dag, Cathy faciliteert en geeft advies over de bruidsfotografie. Daarnaast is tijd geen beperking. Naar wens van het bruidspaar is ze de gehele dag tot aan het diner aanwezig zonder extra kosten. Ook is er een mogelijkheid tot het aanschaffen van een foto-cd, waardoor het bruidspaar niet de kosten heeft van dure nabestellingen voor vrienden en familie.

Mocht men het plaatje nog completer willen hebben, dan kan Cathy ook de visagie verzorgen. Ze heeft één van de beste visagie-opleidingen van Nederland gevolgd.

Lees meer

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 895
  • Reiskosten
    EUR 20 ct / km

Contact

Zinkweg 210
3262BH Oud-beijerland
Zuid-Holland, Nederland
Tel: 0628971904
Fax:
KVK-nummer: 24431194Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker