Pauli Langbein Fotoos voor alle Herinneringen
Pauli Langbein Fotoos voor alle Herinneringen

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Pauli Langbein Fotoos voor alle Herinneringen

    0644555343

Laat mij uw mooiste herinneringen vastleggen

Fotograferen zit in mijn bloed, het is mijn passie. Op mijn 14de kreeg ik mijn eerste cameraatje en was meteen verkocht.

Ik ben dus een autodidacte fotograaf, gepassioneerd bezig met een hobby die uitgroeide tot passie. Vele workshops en cursussen inmiddels gevolgd in binnen- en buitenland, bij gerenommeerde fotografen op diverse specialiteiten. En veel, heel veel fotograferen. In februari 2011 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb mijn bedrijf opgericht. En ik vind het heerlijk!

Op 14 augustus 2014 ben ik zelf in het huwelijksbootje gestapt. Dat heerlijke gevoel van de voorbereidingen, de planning en de dag zelf staat met dus nog heel vers in mijn geheugen! Dat gevoel neem ik mee als ik jullie huwelijksdag mag komen fotograferen.

Mijn fotografie laat zich t beste omschrijven al vrolijk, journalistiekerig, vrij met oog voor detail en een tikje humor. Je hoeft bij mij dus niet de hele dag te poseren. Al is dat soms wel gewenst, bv met de fotoshoot en de groepsfotoos. Ik fotografeer wat ik zie en zoek graag de emotie op. Je kunt bij mij kiezen uit diverse Bruidsreportage pakketten. Al vanaf 3 uur fotografie kom ik jullie ceremonie vastleggen met een mooie fotoshoot erbij en natuurlijk de groepsfotoos. Maar wil je me er de hele dag bij hebben om alle mooie momenten vast te leggen, vanaf t aankleden tot het begin van de feestavond? Graag! 

De prijs voor een Bruidsreportage is altijd inclusief BTW, reiskosten binnen Nederland (muv de Waddeneilanden) fotoos geleverd op DVD, rechtenvrij, bewerkt en met omzettingen naar zwartwit en/of sepia en u krijgt een eigen webalbum om alle fotoos naar uw vrienden en familie te sturen, over de hele wereld! En bij de Bruidsreportage Large en All-in een Foto Album GRATIS!

Lees meer

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 395
  • Minimaal af te nemen uren
    3

Openingstijden en contact

maandag
Op afspraak
dinsdag
- (en op afspraak)
woensdag
Op afspraak
donderdag
- (en op afspraak)
vrijdag
- (en op afspraak)
zaterdag
Op afspraak
zondag
Op afspraak

Mookpad 24
1324DV Almere
Flevoland, Nederland
Tel: 0644555343
Fax:
KVK-nummer: 52158160Ervaringen

Schrijf een ervaring
Ervaringen met Pauli Langbein Fotoos voor alle Herinneringen Waardering 9.8 van maximaal 10 op basis van 4 ervaringen.

Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker