Bart van der Mark Fotografie

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Bart van der Mark Fotografie

    06-27060504

Welkom en leuk dat je mijn profiel op toptrouwen.nl hebt gevonden! Fotografie is mijn passie en het fotograferen van mensen is voor mij de mooiste uitdaging. Goede foto’s maken die een pure uitstraling hebben en waar je jezelf in herkent. Mooi en stijlvol vastgelegd op een strakke tijdloze manier.

Ik ben zelf in 2001 getrouwd en weet nog goed hoe druk we waren met alle voorbereidingen, locaties, kleding, muziek, wie worden er uitgenodigd en wat doen we als het weer niet meewerkt? Kortom, je huwelijk is een belangrijke dag waar jullie naar uit kijken. In 2010 ben ik voor het eerst gevraagd om een bruiloft te fotograferen. Na goed overleg met het bruidspaar (het was tenslotte de eerste keer) heb ik dit gedaan en gelukkig ook met goed resultaat! Daarna ben ik hiermee doorgegaan en fotografeer ik met regelmaat bruiloften. Voor mij is het elke keer een hele bijzondere dag waarbij ik als gast de belangrijke momenten mag vastleggen.

Als fotograaf ben je er verantwoordelijk voor dat op de juiste wijze op de belangrijke momenten de goede foto’s gemaakt worden. Maar ook buiten de bekende hoogtepunten zoals het ja-woord gebeuren er op de dag veel mooie momenten waarbij emoties in de vorm van een lach of een traan te zien zijn. Ook deze momenten zijn belangrijk om vast te leggen. Mijn stijl is om zo weinig mogelijk te regisseren maar vooral de dag en alles wat er gebeurt te registreren en daarbij zo weinig mogelijk aanwezig te zijn (al is dat met mijn lengte soms best lastig…). In een gesprek met het bruidspaar probeer ik zoveel mogelijk te achterhalen wat de wensen zijn voor de dag zelf. Zo mogelijk ga ik graag samen met het bruidspaar bij de locaties langs om vooraf samen te bespreken op welke wijze de foto’s gemaakt worden.

 

Lees meer

Tarieven

  • Uurtarief
    EUR 35
  • Minimaal af te nemen uren
    4
  • Reiskosten
    EUR 35 ct / km

Contact

Tarthorst 521
6708 HS Wageningen
Gelderland, Nederland
Tel: 06-27060504
Fax:
KVK-nummer:Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker