Feestcakejes

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Feestcakejes

    31614338274

De mooiste cupcakes voor jullie huwelijksdag

Ook belangstelling voor stijlvolle cupcakes in plaats van de traditionele bruidstaart? Begrijpelijk, want het staat enorm feestelijk zo'n toren met cakejes! Daarnaast bieden cupcakes als voordeel dat de taart niet verdeeld hoeft te worden en dat het een hoop gedoe met bordjes en bestek scheelt. Zeker een pluspunt bij zomerse bruiloften op locatie!
Bovendien heeft elke gast op deze manier zijn eigen mini-bruidstaartje in plaats van een stuk aangesneden taart.

Bij Feestcakejes kun je terecht voor een compleet bruidspakket!
 

Willen jullie cupcakes op jullie bruiloft? Die bestel je heel eenvoudig via onze website. Met behulp van de volgende stappen hoef je verder nergens meer aan te denken!

Stap 1: De cupcakes
Kies het soort cupcakes dat jullie zouden willen hebben uit ons assortiment. Willen jullie een eigen kleurencombinatie maken? Dat kan! 

Stap 2: Het aansnijdtaartje
Het is toch wel een heel mooi moment om samen de taart aan te snijden! Voor alle stellen die graag cupcakes willen, maar dat moment niet willen missen, bieden we ook een klein aansnijdtaartje aan. Dit taartje maken we helemaal in de smaak, stijl en kleuren van de cupcakes.

Stap 3: De bruidsstandaard
Op een bruidsstandaard komen de cupcakes volledig tot hun recht. Als service voor bruidsparen verhuren we witte bruidsstandaarden van 5 lagen.

Stap 4: De give-aways
Het is ook mogelijk om de cupcakes per stuk te verpakken. Het is een prachtige traktatie voor jullie gasten, een feestelijk doosje met een heerlijke cupcake. Presenteer ze samen op een mooie tafel met bijvoorbeeld een lint erop, verzegel ze met een sticker met jullie namen en trouwdatum, het kan allemaal. 

Stap 5: De bezorging
Bij het bestelproces kies je voor ophalen in Leusden, of voor landelijke bezorging. 

Lees meer

Contact

Lamoen 10
3833 CW Leusden
Utrecht, Nederland
Tel: 31614338274
Fax:
KVK-nummer: 32149533



Locatie






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker