Enjoy-cakes

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Enjoy-cakes

    31613263385

Ja ik wil nog een stukje

Ja, ik wil… (nog een stukje)

Jij in de jurk van je dromen. Hij in een prachtig kostuum. Jullie stralen. Bloemen, ringen, auto en feestlocatie… perfect op elkaar afgestemd. Het plaatje is compleet.

Dan is daar hèt moment. Hij pakt je hand. Jullie mogen – nee moéten – het samen doen. Vanaf nu voor altijd. Aarzelend kijken jullie elkaar in de ogen. Om vervolgens abrupt een eind te maken aan al het moois. Het mes gaat erin. Zonde eigenlijk. En tegelijkertijd: geweldig!

Op de allermooiste dag van jullie leven kloppen zelfs de kleinste details. Enjoy-cakes maakt taarten waar bruidsparen van dromen en om bij weg te smelten. Uniek, persoonlijk en – niet onbelangrijk - wáánzinnig lekker!

Of het nu gaat om een klassiek of modern ontwerp? Met suikerdecoratie of echte bloemen? Voor 10 man of 250 man? Alles is mogelijk. Tijdens de eerste kennismaking wisselen we van gedachten over ontwerp en smaak. Proeven kan ook meteen. De verfijning komt in een volgend stadium. Enjoy-cakes werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten; dat zie je én dat proef je.

Je kunt Enjoy-cakes alle dagen bellen. Ook kan je mailen met jullie trouwdatum, locatie, wensen en aantal personen. Enjoy-cakes neemt zo snel mogelijk contact op, om een afspraak met jullie te maken.

Lees meer

Openingstijden en contact

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
Op afspraak

voorstraat 45
3201 BA Spijkenisse
Zuid-Holland, Nederland
Tel: 31613263385
Fax:
KVK-nummer: 51346370Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker