Cake Queen

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Cake Queen

    06-48772460

Maakt uw bruidstaart met veel passie

Vorig jaar heb ik mijn PME Master Certificaat behaald en decoreer ik vooral taarten volgens de Engelse taartdecoratie. Naast het geven van vele workshops, heb ik mij gespecialiseerd in het maken van bruidstaarten. Een prachtige taart die volledig op u is afgestemd, deze mag tenslotte op uw mooiste dag niet ontbreken.

Bruidsproeverij

Wij nodigen u graag (op afspraak) uit voor een heerlijke bruidsproeverij bij ons in de winkel. Onder het genot van een bakje koffie/thee en de proeverij kunnen wij al uw wensen bespreken en zullen wij u daarna vrijblijvend een offerte toesturen. De prijs van een bruidstaart gaat vanaf € 3,75 per persoon, afhankelijk van uw wensen is er een meerprijs van toepassing. Bruidstaarten kunnen bezorgd worden op de locatie, waarbij een kilometervergoeding geldt van € 0,25 per kilometer. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden en maak nu snel een afspraak!

Het is ook mogelijk een sweettable voor u te verzorgen, hierbij kunt u denken aan o.a. cupcakes en bijvoorbeeld koekjes in dezelfde stijl als de bruidstaart.
 

PME gecertificeerd!

Lees meer

Contact

Kamp 70
3811 AT Amersfoort
Utrecht, Nederland
Tel: 06-48772460
Fax:
KVK-nummer: 54568536Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker