Merry Melodies

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Merry Melodies

    0858771961

Je muziek goed geregeld - geslaagd feest

Bij Merry Melodies vinden jullie op een leuke én makkelijke manier de band of de deejay voor jullie bruiloft. De feestband die 's avonds het dak er af blaast, de livemuziek die jullie kippenvel bezorgt bij jullie huwelijksceremonie: we hebben het allemaal in huis. Ook voor een goede deejay, klassieke muziek en bijzondere acts zit je goed bij Merry Melodies. We adviseren je op maat bij het maken van de perfecte match en zorgen ervoor dat alles voor alle betrokken partijen tot in de puntjes geregeld is.

Merry Melodies wordt gerund door professionele musici. Ons selecte gezelschap topmuzikanten en topbands zijn niet alleen experts in te gekke muziek maken, maar maken ook een feest van alles rondom de organisatie.

Waarom boeken bij Merry Melodies?

- Goed geregeld klinkt véél beter! 
Als je weet dat de muziek goed geregeld is, kun je pas echt zorgeloos genieten. Hetzelfde geldt voor de musici: als zij kunnen ontspannen, kunnen ze zichzelf helemaal geven. Regelen doen we bij Merry Melodies gelukkig uitstekend! We kennen niet alleen alle ins & outs van onze bands, maar ook van de organisatorische zaken die bij optredens komen kijken: speelvlak, licht-en geluidstechniek, decibellen, stroomvoorzieningen, aanlooproutes van horeca, laad-en losroutes etc. Boek je je band of deejay bij Merry Melodies, dan profiteer je van onze ervaring en bespaar je jezelf een hoop tijd en regelstress.

- Laagst mogelijke prijs: hoogst mogelijke kwaliteit & service. 
Via Merry Melodies betaal je nooit meer dan bij de band zelf. We hebben bovendien kwaliteits-livemuziek voor ieder budget. Onze prijzen zijn logisch en fair en onze ervaring kost niks extra!

- Je steunt een hoger ideaal
Ons land biedt vele goede vakmusici; talent dat het absoluut verdient om op het podium te staan. Merry Melodies werkt graag met deze muzikanten samen en geeft hen de ruimte om zich te ontwikkelen en op te treden. Boek je je band bij ons, dan helpen jullie de livemuziekcultuur en het niveau van live bands in Nederland op een hoger plan te tillen.

Lees meer

Video's

Details

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 400
  • Uurtarief
    EUR 150
  • Minimaal af te nemen uren
    3

Openingstijden en contact

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Industrieweg 24A
4153 BW Beesd
Gelderland, Nederland
Tel: 0858771961
Fax:
KVK-nummer: 30264473



Locatie






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker