Pokoloko

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Pokoloko

    06-51151603

Beleef en ervaar Pokoloko jullie bruiloftshow

Bij Pokoloko boeken jullie niet alleen een goede Drive-in Show, maar wij verzorgen het totale entertainment op de mooiste avond van jullie leven.

Dit doen wij met ervaren Bruiloft & Feest DJ’s die goed aanvoelen welke muziek op welk moment gedraaid moet worden.

Als extra wordt er live gezongen op jullie feestavond.

Tegen het einde van jullie feest krijgen jullie gasten Glow in the Dark Sticks. Dan gaat het licht uit en zingen wij nog een ballad voor jullie. Super Romantisch..

De hele feestavond wordt gefotografeerd door Jaqueline van Gameren, onze huisfotograaf, die zich gespecialiseerd heeft in portretfotografie. Jullie krijgen alle foto’s aangeleverd op CD.

Ruim voor uw bruiloft maken wij een afspraak voor het kennismakingsgesprek. Dit gesprek is gezellig en heel persoonlijk. Er wordt vooral besproken wat jullie wensen zijn op jullie feestavond.

 

Voor ons staat kwaliteit voorop, hierdoor klinkt onze muziek mooi op ieder volume. Dus nooit te hard, maar altijd swingend.

Jullie kunnen de Pokoloko All-Inn Weddingshow® boeken vanaf € 895,- 

 

Weddingshow XXL in Zwijndrecht
Geplaatst door Pauline
Beste Pokoloko&Co!
Wij zijn heel erg te spreken over de dienstverlening van Pokoloko Productions. Ze hebben ons geholpen er een pracht(huwelijks)feest van te maken (1-9-2012). De materialen zijn goed, de mensen kundig. Ons verzoeknummer was prachtig, contact met Ton is perfect in orde. Prijstechnisch is het ook aantrekkelijk. Alleen maar goed commentaar dus! Alles zit er op en er aan.

Feestelijke groet, Vincent en Pauline
Reageer
band in Nieuwpoort
Geplaatst door Fred
Op vrijdag de 13e april was ons feest helemaal POKOLOKO! Wij kwamen ze tegen op een bruidsbeurs en dat gaf ons direct een vertrouwd gevoel. Enthousiast en bereidwillend zonder gepush stronden ze ons te woord. En het gevoel van vertrouwen is uitgekomen. Het is een fantastisch feest geworden. Veel van onze gasten spreken er nog over en dát is toch wat je wilt. Iedereen van POKOLOKO bedankt! Ook voor het helpen zingen van mijn lied en het zorgen voor de orkestband. Ja zover gaan ze! Dus wil je een mooi feest: BEL POKOLOKO!! 06-51 15 16 03

Groeten van Lianne en Fred
Reageer
bruiloft in Papendrecht
Geplaatst door yvanhees
Met google zijn wij op Pokoloko gekomen. Afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek en de klik was er. Vervolgens afspraken gemaakt over hoe wij de avond wilden invullen. Alles kon en alles mocht. Op 19 mei 2012 zijn wij getrouwd tijdens de feestavond en het was een succes. De gasten vonden het allemaal te gek en de zangers en zangeressen zijn geweldig. Het was super en bedankt voor deze avond.
Reageer
Bruiloft in Rheden
Geplaatst door mennink

Eerste kennismakingsgesprek was perfect. De klik was er meteen. We konden aangeven wat voor muziek we wilden en wat we niet wilden. In samenwerking met de DJ hebben wij een speciale openingsdans gedaan. Het totaalpakket van DJ, Live zang en fotograaf is perfect.
Op ons bruiloftsfeest waren zo'n 135 aanwezig. Pokoloko heeft voor een knalfeest gezorgd. We hebben alleen maar enthousiaste reacties gehad. HET WAS SUPER!!
Pokoloko maakt van een feest een ECHT FEEST, dus een echte aanrader.

Groetjes Jan-Willem en Helma
Reageer
Bekijk alle beoordelingen
Wijzigen
Pokoloko Productions


 

Lees meer

Video's

Details

  • Entertainment type
  • Gelegenheden
    Feest
  • Muziekstijlen
    70s, 80s, 90s, Dance, Disco, Feest, Klassiek, Nederlandstalig, Nederpop, Pop, Rock
  • Instrumenten
  • heeft eigen draaitafels?
  • heeft eigen geluid?
  • heeft eigen licht?
  • heeft eigen decor?
  • Talen die wij spreken
    Nederlands

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 895
  • Reiskosten
    EUR 50 ct / km

Contact

Escherstraat 9
3335DC Zwijndrecht
Zuid-Holland, Nederland
Tel: 06-51151603
Fax:
KVK-nummer: 24409731



Locatie






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker