Alina - Live Muziek op jullie huwelijk en bruiloft

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Alina - Live Muziek op jullie huwelijk en bruiloft

    +32499147420

Live Muziek op jullie Huwelijksviering - Bruiloft

LIVE MUZIEK OP HUWELIJKSVIERING – BRUILOFT – RECEPTIE – TROUWFEEST

De dag dat jullie in het huwelijk stappen is een dag om nooit meer te vergeten. Wij helpen jullie om deze dag nog mooier te maken met live muziek & zang tijdens jullie huwelijksviering in de kerk, huwelijksreceptie, of tijdens het avondfeest.

Live Muziek tijdens de Huwelijksmis: hoe gaan we te werk.

Wij hebben verschillende muzikale opties die wij jullie kunnen aanbieden. Voor welke optie jullie ook kiezen, jullie mogen rekenen op een optreden op professioneel niveau en een perfecte klank tijdens jullie ceremonie.

Wij werken telkens met eigen moderne installatie en een eigen technicus, die komt in ieder geval mee om het geluid op de perfecte manier te laten klinken. Wij komen anderhalf uur op voorhand om onze installatie klaar te zetten en (indien mogelijk) om de soundcheck te doen.

Live Zang, Piano, Harp, Strijkers, Dwasfluit, Keltische instrumenten, Accordeon

De meest gevraagde variant van de muzikale verzorging is live zang met live begeleiding op de piano. Dit geeft een extra meerwaarde die het geheel voor u en uw genodigden speciaal en onvergetelijk maakt. Onze pianisten werken steeds met draagbare digitale piano's die gemakkelijk te plaatsen zijn en in elke ruimte passen. Een vleugel piano huren via een extern bedrijf is ook mogelijk. Dit is echter een extra optie en zeker geen verplichting.

Onze zangeres kan ook begeleid worden door een harp, wat vooral bij het klassiek repertoire een heel mooie optie is, of een gitaar. Er zijn tevens meerdere combinaties mogelijk met andere muzikanten.

Wij hebben bijvoorbeeld iemand die dwarsfluit en ook allerlei Keltische instrumenten zoals low whistle, tin whistle, uilleann pipes, een beetje viool en bodhran speelt. Dit kan voor een heel bijzondere aanvulling zorgen. Harp of gitaar kan uiteraard ook als extra instrument geboekt worden.Wij hebben ook een heel sterke violist die een heel mooie combinatie kan vormen met de piano of harp. Onze professionele cellist kan ook voor een zeer sierlijke noot zorgen. Onze knappe accordeonist mag zeker niet ontbreken voor de folk en tango liefhebbers, maar is ook even verrassend bij de andere muziek genres.

Ook andere muzikanten kunnen op aanvraag (extra viool, bas, percussie, etc.)

Jullie bepalen zelf welke liedjes en hoeveel.

Jullie beslissen uiteraard zelf welke liedjes en hoeveel er worden gezongen. Een groot deel van ons repertoire is raadpleegbaar op onze website. Mochten jullie bepaalde liedjes in gedachten hebben die toevallig nog niet in deze lijst staan, laat het ons zeker weten en wij doen het nodige om deze nummers voor jullie te brengen.

Eventuele duetten kunnen ook in duet worden gezongen, daar wij ook nog over een zanger beschikken. Dit verandert niets aan de prijs want Peter is ook verantwoordelijk voor het geluid en komt in ieder geval mee.

Bij een kerkelijke viering is er ook de mogelijkheid om de liturgische gezangen door ons te laten verzorgen indien gewenst.

Mochten jullie eventuele vragen hebben over bepaalde liedjeskeuzes, wij kunnen altijd helpen (hoeveel, wanneer en welke).

VRAAGPRIJS:

De vraagprijs van de huwelijksviering in optie met live pianist bedraagt 595 euro (zangeres + pianist + technicus/ tweede zanger + alle nodige materiaal + verplaatsing).

Per extra muzikant rekenen wij 200 euro aan. Jullie kunnen zelf zien wat in jullie budget past.

In deze prijzen is alles inbegrepen: al onze voorafgaande repetities, zangeres, pianist (indien met live piano), andere muzikanten (indien met andere muzikanten), eigen technicus/tweede zanger, eigen installatie, alle nodige materiaal en verplaatsing. Er komen geen extra kosten bij.

Mochten jullie ook nog geïnteresseerd zijn in live muziek tijdens jullie receptie of diner, dit is ook mogelijk. Wij hanteren in dat geval de prijzen per bijkomend uur. Deze bedragen 300 euro met live pianist en 100 euro per eventuele bijkomende muzikant. Deze prijzen verdubbelen na middernacht, met uitzondering van eventuele openingsdans om middernacht.

De prijs van een dag huur van een vleugel piano bij een extern bedrijf bedraagt 484 euro, alles inbegrepen (levering, plaatsing, stemmen, ophalen, 21% BTW).

GREGORIAANS:

Mochten jullie toevallig geïnteresseerd zijn in de gregoriaanse gezangen, deze optie is sinds dit jaar ook mogelijk. Deze dienst is heel recent en heeft daarom nog geen pagina op onze website.

Een gregoriaans schola kan de middeleeuwse (800-1200) gregoriaanse gezangen tijdens de viering brengen, al dan niet gecombineerd met de andere muziek om van jullie ceremonie echt iets unieks te maken.

De prijs van deze optie bedraagt 650 euro.

Lees meer

Video's

Details

  • Entertainment type
  • Gelegenheden
    Ceremonie, Feest, Receptie
  • Muziekstijlen
    60s, 70s, 80s, 90s, Dance, Disco, Klassiek, Nederlandstalig, Nederpop, Pop
  • Instrumenten
    Accordeon, Cello, Dwarsfluit, Harp, Panfluit, Piano, Viool
  • heeft eigen geluid?
  • Talen die wij spreken
    Engels, Frans, Nederlands, Russisch

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 595
  • Uurtarief
    EUR 595
  • Minimaal af te nemen uren
    1

Openingstijden en contact

maandag
Op afspraak
dinsdag
Op afspraak
woensdag
Op afspraak
donderdag
Op afspraak
vrijdag
Op afspraak
zaterdag
Op afspraak
zondag
Op afspraak

Kloosterstraat 28
2070 Burcht
Antwerpen, Belgie
Tel: +32499147420
Fax:
KVK-nummer: 0893618240



Locatie






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker