Akoestische Coverband De Band Vox

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Akoestische Coverband De Band Vox

    0652094830

Veelzijdig stijlvol

Over De Band Vox

De Band Vox is een akoestische cover band. De Band Vox speelt covers en maakt uw avond of feest compleet. Dit kan op spraakniveau, of op dansbare sterkte! U kunt lekker dansen of gewoon genieten; de band staat garant voor een geslaagd feest!

Wie boeken deze akoestische coverband?

Bruidsparen voor hun (dans)feest, bedrijven met een receptie waar ook gepraat moet kunnen worden, bruidsparen die muziek tijdens het eten willen, grandcafe's voor een muzikaal optreden, jarigen die een verjaardagsfeest geven, etc., etc.

De Band Vox kan zowel versterkt als onversterkt spelen. Heeft u een feest met meer dan 200 bezoekers? Vermeld dit dan specifiek bij uw aanvraag.

Versterkt? Onversterkt?

De Band Vox speelt zowel akoestisch (onversterkt of 'unplugged') als versterkt (met een geluidsinstallatie). Onversterkt is een aanrader in kleine ruimtes of bij intieme gelegenheden. Als er ook gedanst moet worden, of het gezelschap is groter dan +/- 20 man, dan is versterkt de beste keuze.

Licht & geluid; u hoeft nergens aan te denken

DBV speelt met een professionele geluidsset van 2000 Watt die speciaal is afgestemd voor het unplugged geluid van de band. Met de geluidsinstallatie kunnen kleine ruimtes tot middelgrote zalen worden versterkt. Wanneer u meer dan 200 gasten / bezoekers verwacht, vermeldt dit dan svp bij uw aanvraag, mogelijk moet de geluidsset dan worden uitgebreid.

Naast een topkwaliteit geluidsinstallatie, beschikt DBV over een stijlvolle bandverlichting. Het enige dat DBV nodig heeft zijn stroompunten, de rest wordt voor u geregeld.

Biografie & geschiedenis

De band Vox is bestaat uit vijf ervaren muzikanten en artiesten met een gezamenlijke liefde voor het pure en naakte lied.

Bezoek onze website voor meer informatie!

Lees meer

Details

  • Entertainment type
  • Gelegenheden
    Ceremonie, Feest, Receptie
  • Muziekstijlen
    60s, 70s, 80s, 90s, Country, Disco, Feest, Jazz, Nederlandstalig, Nederpop, Pop, Rock
  • Instrumenten
    Drums, Gitaar (akoestisch)
  • heeft eigen licht?
  • Talen die wij spreken
    Nederlands

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 750

Contact

Amsterdam
Noord-Holland, Nederland
Tel: 0652094830
Fax:
KVK-nummer:



Locatie






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker