Nes

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Nes 'n Jazz

   

professionele jazz- en popband

Nes 'n Jazz is een frisse, vernieuwende jazzband die inmiddels alweer ruim 3 jaar actief is en op diverse podia heeft gestaan in Nederland. Een van de hoogtepunten was het avondvullende programma in het Sju Jazzpodium en de deelname aan de semifinale van de Zomerterras jazzconcoursen waar de vakjury Nes ‘n Jazz een ‘band met een eigen gezicht’ noemde, mede door haar ‘goede en doordachte’ arrangementen.

De eigenzinnige, karakteristieke sound van Nes ’n Jazz komt onder andere door de samenstelling van haar repertoire. Wat zorgt ervoor dat een liedje je kippenvel bezorgt of je doet terugdenken aan een momentopname van vroeger? Nes ’n Jazz zoekt naar juist die liedjes die een gevoel bij je los maken en geeft deze nummers een eigen gezicht door ze met veel aandacht te arrangeren en te bewerken. Zo is een avond met Nes ’n Jazz een geheel nieuwe luisterervaring waarbij de vlaag van herkenning en herinnering vaak om de hoek komt kijken. Ze put voor inspiratie uit veel verschillende hoeken waaronder o.a. Singer-songwriter, Jazz, Pop, Brazil en Soul. Ook brengt de band liedjes geschreven door eigen hand. Door de kleine bezetting van Nes ‘n Jazz komt de kern van hun liedjes extra goed naar voren.

De muzikanten van Nes ’n Jazz leerden elkaar kennen op het conservatorium in Utrecht. De band bestaat uit Agnes ‘Nes’ Loonstra (zang), Frank Wolff (gitaar), Robin de Zeeuw (contrabas) en Ferdi Schaap (drums).

Per boeking speelt Nes 'n Jazz 3x een set van 45 minuten.

Wilt u de avond beginnen met rustige muziek voor een receptie maar de avond eindigen met een dansje? Nes 'n Jazz biedt ook 1 set dansmuziek aan.

Lees meer

Video's

Details

  • Entertainment type
  • Gelegenheden
    Ceremonie, Feest, Receptie
  • Muziekstijlen
    Jazz, Pop
  • Instrumenten
  • Talen die wij spreken
    Nederlands

Tarieven

  • Uurtarief
    EUR 650
  • Minimaal af te nemen uren
    1
  • Reiskosten
    EUR 19 ct / km

Contact

Utrecht
Utrecht, Nederland
Tel:
Fax:
KVK-nummer:



Locatie






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker