Prominent Entertainment

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Prominent Entertainment

    0164-688004

Prominent Entertainment is een totaalleverancier

Prominent Entertainment staat al sinds 1993 garant voor spraak- makend entertainment in Nederland en België waar wij een ijzersterke naam in hebben opgebouwd.

Vernieuwen, de entertainmentmarkt in de gaten houden, op de hoogte blijven van wat “hot” is: het zijn onze dagelijkse werkzaamheden.

De sterke kant bij ons is dat alles onder 1 dak zit, wat voor u inhoudt dat u 1 aanspreekpunt heeft waar u met al uw vragen en opmerkingen terecht kunt. Dat het mes aan 2 kanten snijdt moge duidelijk zijn. Alleen op deze manier houden wij de totale regie over uw evenement, wat voor alle betrokken partijen als meer dan prettig wordt ervaren.

Indien gewenst en afhankelijk van het soort evenement, kunnen wij er voor zorgen dat er tijdens de gehele showtime iemand van ons kantoor aanwezig is om meteen in te kunnen spelen op eventuele vragen.

Onze core business bestaat uit de volgende items:

Thema decoraties
Vanuit eigen magazijn voorzien wij in sfeervolle decoraties welke een absolute meerwaarde geven aan uw feest of evenement. U kunt kiezen uit de thema’s Beach – Jungle – Tropical – Black & White – Horror – Middeleeuws – Balloon Party’s – Après Ski – Plutonium – Honolulu – Spanish – Egyptian – Las Vegas – Doomland en Valentijns Party.

Daarnaast verzorgen wij schuimparty’s en casino party’s.

Ons uitgangspunt is dat zowel u als uw gasten het naar de zin moeten hebben, wij verzorgen deze party’s derhalve altijd met eigen personeel, zodat u uw handen vrij heeft voor andere activiteiten. Kijkt u gerust op onze website onder “decoratie” voor alle verder informatie hierover.

Artiesten:
Of u nu Corrie Konings, Frans Bauer, De Dijk of Anouk wilt voor uw feest of evenement, 1 telefoontje naar ons is voldoende om uw wens in vervulling te doen gaan.
Als ministerieel erkend artiestenbureau voorzien wij in alle vergunningen om te mogen bemiddelen voor artiesten. Wat houdt dit voor u precies in?
Dat u zaken doet met een gerenommeerd bedrijf, dat zorgt voor afdracht van alle belastingen en loonheffingen, zodat u achteraf nooit wordt geconfronteerd met vervelende naheffingen en/of boetes van de belastingdienst en/of UWV GAK. Een geruststellende gedachte toch?

Op locatie verzorgen wij, indien nodig en mogelijk, de opvang en begeleiding van de door u geboekte artiesten. U heeft verder geen omkijken naar de technische details welke komen kijken voor de artiest het podium op gaat. Onze jarenlange ervaring is voor u de garantie dat al uw gasten het naar de zin hebben.

Live muziek:
Een niet te onderschatten onderdeel in ons programma. Van eenmansorkesten tot 12-persoonsformaties, ska tot rock, country tot ’70, Nederlandstalig tot schlagers: alles is te boeken. Maar ook de betere roadshows zitten in ons bestand. Completer kan niet!

Alle technische voorzieningen zoals licht en geluid kunnen door ons worden verzorgd, alles geheel in overleg uiteraard met u als primaire opdrachtgever.

Lees meer

Video's

Details

  • Entertainment type
  • Gelegenheden
    Ceremonie, Feest, Receptie
  • Muziekstijlen
    60s, 70s, 80s, 90s, Blues, Country, Dance, Disco, Feest, Hardrock, Jazz, Klassiek, Nederlandstalig, Nederpop, Pop, Rock, Stand-up comedy
  • Instrumenten
  • heeft eigen geluid?
  • heeft eigen licht?
  • heeft eigen decor?
  • Talen die wij spreken
    Nederlands

Openingstijden en contact

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
Op afspraak
zondag
Op afspraak

Nijverheidsweg 11
4661 VA Halsteren
Noord-Brabant, Nederland
Tel: 0164-688004
Fax: 084-8700110
KVK-nummer: 20070260



Locatie






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker