Deluxe weddingshow - Noord Nederland

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Deluxe weddingshow - Noord Nederland

    0650874692

Leuke DJ voor uw bruiloft

Trouwen? Op zoek naar een leuke bruiloft DJ voor jullie super bruiloft? Onze bruiloft DJ's draaien jullie favoriete muziek en zorgen ervoor dat iedereen een geweldige avond heeft. Boek nu onze Deluxe weddingshow, dé bruiloft DJ show voor Friesland, Groningen, Drentheen Overijssel. Een mooie show met een zeer exclusieve trendy uitstraling. Voorzien van een speciale lichtshow met LED zuilen, lichteffecten en een met LED verlicht DJ meubel.

Met de uitgekiende geluidsinstallatie stemmen wij het volume zo af, dat er op de dansvloer lekker geswingd kan worden , maar dat er in de rest van de ruimte ook nog gelegenheid is om gezellig te kunnen bijpraten. Onze ervaring en jullie persoonlijke wensen maken jullie bruiloft feest tot een overweldigend succes!

Bruiloft DJ die bij jullie past

De bruiloft DJ is een van de belangrijkste sfeerfactoren van de avond. Wij werken dan ook uitsluitend met zeer ervaren en geroutineerde bruiloft deejays. Onze bruiloft DJ's proeven de sfeer en belangrijker nog ze zetten de juiste sfeer. Onze attente allround bruiloft DJ's draaien op een enthousiaste en swingende wijze en zijn thuis in alle muziekstijlen, voor jong en oud.

Er wordt feilloos ingespeeld op verzoekjes, de feestgasten en de wensen van het bruidspaar. Uiteraard lopen onze bruiloft DJ's er verzorgd bij, geheel in de stijl van het feest. Bij het doorspreken van jullie huwelijksfeest boeken we de meest bijpassende bruiloft DJ. We letten natuurlijk op jullie muziekkeuze maar ook op de stijl zoals jullie die wensen.

Nagenieten van een geslaagde super bruiloft

Vaak is er alleen overdag een fotograaf aanwezig.
De gratis fotoservice is een leuk extraatje die wij gratis aanbieden voor bruidsparen.
Je moet dit zo bekijken, voor de op en afbouw, komen wij altijd met 2 man, 1 DJ en 1 technicus/fotograaf.

Tijdens de show,draait de dj de muziek en regelt de technicus het licht en geluid, tevens maakt hij dan leuke foto's met een professionele camera gedurende de hele avond.
Dit kost dus niet een extra mannetje, de deal is dat dit gratis aangeboden wordt, mits wij de gemaakte foto's op onze website mogen plaatsen.
Leuk voor jullie, maar ook voor de gasten, om de foto's meteen de volgende dag terug te kunnen vinden. Bovendien krijgt het bruidspaar alle HD foto's + evt filmpjes op DVD aangeboden.
Eerlijk is eerlijk, voor ons is dit meteen weer een stukje reclame naar toekomstige bruidsparen toe.

Lees meer

Video's

Details

 • Entertainment type
 • Gelegenheden
  Ceremonie, Feest, Receptie
 • Muziekstijlen
  60s, 70s, 80s, 90s, Dance, Disco, Feest, Nederlandstalig, Nederpop, Pop, Rock
 • Instrumenten
 • heeft eigen draaitafels?
 • heeft eigen geluid?
 • heeft eigen licht?
 • heeft eigen decor?
 • Talen die wij spreken
  Nederlands

Contact

De Finne 4
8404 GP Langezwaag
Friesland, Nederland
Tel: 0650874692
Fax:
KVK-nummer: 01095498Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker