Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

The Swingmasters

   

Coverband stemmingsmuziek

The Swingmasters zijn sinds 1983 'on the road'. Dorpsfeesten, bruiloften, diner dansant, recepties, bedrijfsfeesten, alle zijn de revue al gepasseerd. Onze muziek is heel breed, van lekker dansmuziek tot stevige rock and roll, van meezingers tot easy listening muziek.  Wilt u iets speciaals horen op uw feest, daarover kunt u altijd met ons in gesprek.

Dat we met twee personen zijn dat merkt u alleen in de prijs. Er staat voor u op het podium qua geluid en entertainment een volledige band. Sikke is de drummer en zingt, Siebren bespeelt het keyboard en zingt. Samen maken we er voor u een gezellig feest van.

Wij zijn geen pauze band, dat betekent dat we op uw feest zoveel mogelijk muziek maken. We hebben geen vast repertoire en kunnen direct inspelen op de sfeer op uw feest. Kortom, gewoon boeken! Wilt u informatie, ga naar onze website en stuur een e-mail. Wij komen graag bij u langs en ook bent u bij ons welkom om kennis te maken en te horen wat we u kunnen bieden.

Door onze brede muzikale ervaring varieert onze muziek van sfeervolle achtergrond muziek, tot swingende dansmuziek, van rock and roll, tot gezellige meezingers. Muziek op maat! is onze slogan. U bepaalt wat u van ons verwacht. Zelfs het instuderen van uw favoriete nummers is mogelijk. Neem gerust contact met ons op. Wij willen graag van uw feest ook echt een feest maken!
 

Lees meer

Details

 • Entertainment type
  Duo
 • Gelegenheden
  Feest, Receptie
 • Muziekstijlen
  60s, 70s, 80s, 90s, Country, Feest, Nederlandstalig, Pop
 • Instrumenten
  Drums, Keyboard
 • heeft eigen licht?
 • Talen die wij spreken
  Nederlands

Contact

Bolsward
Friesland, Nederland
Tel:
Fax:
KVK-nummer:Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker