DjHuren

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

DjHuren

    040 848 80 69

Het adres voor djs drive-in shows en themashows

De Magic Moments drive-in show is gespecialiseerd in de muzikale verzorging van sprookjesachtige huwelijksfeesten...omdat de mooiste dag van je leven nu eenmaal perfect moet zijn! De muziek speelt daarbij een hele belangrijke rol; een dj kan de avond immers maken of breken! Onze dj's hebben in hun jarenlange carrière al honderden bruiloften mogen verzorgen, zodat ook jullie zeker kunnen zijn van een feest vol betoverende momenten!

De Magic Moments drive-in-show is onderdeel van DjHuren.nl, het adres voor dj's, drive-in shows en themashows. Als dé expert op het gebied van dj's en drive-in-shows hebben we een topkwaliteit show ontwikkeld die zich op alle punten kan meten met haar concurrenten. Dat blijkt ook wel uit het feit dat bruidsparen die jullie voorgingen deze show waarderen met een gemiddeld "rapportcijfer" van maar liefst 8,5!

Naast dit schitterende rapportcijfer krijgen we regelmatig leuke reacties van onze klanten, waarvan we er hier een aantal verzameld hebben. Wil je liever met eigen ogen zien wat onze mogelijkheden zijn? Bezoek dan onze demonstratie!

Al onze shows beschikken over een uitstekende geluidsinstallatie, die ook op een wat zachter geluidsniveau prima klinkt. Voor speeches en optredens hebben we altijd een draadloze microfoon bij ons.

Ook een sfeervolle lichtshow maakt standaard onderdeel uit van elke show, evenals ons schitterende verlichte meubel dat door middel van de nieuwste LED technieken allerlei kleuren kan aannemen. Dit zorgt voor een werkelijk ongekende uitstraling op jullie feest! Bovendien kunnen jullie de standaard lichtshow bij elke set naar wens uitbreiden met bijvoorbeeld scans (bewegend licht), een spiegelbol, een bellenblaasmachine, een stroboscoop, een sneeuwmachine enzovoorts...

Je kunt het dus zo spectaculair maken als je zelf wilt!

Welke set jullie ook kiezen, onze shows worden altijd verzorgd door ervaren allround dj's die wekelijks draaien op bruiloften.

Door hun ruime ervaring weten zij de muziek perfect aan te sluiten bij de door jullie gewenste sfeer, evenals de presentatie; alle dj's zijn gezegend met een vlotte babbel maar weten ook wanneer zij de muziek voor zich moeten laten spreken.

Natuurlijk beschikken zij over een uitgebreide muziekcollectie met vele verschillende muziekstijlen, voor ieder wat wils dus.Indien gewenst kunnen onze dj's ook (voornamelijk) in één of enkele muziekstijl(en) draaien, zoals bijvoorbeeld de jaren 70/80/90, Nederlandstalig, Top 40, Dance etcetera. Wij passen ons graag aan jullie wensen aan, het is immers jullie feest!

Lees meer

Details

 • Entertainment type
 • Gelegenheden
  Feest, Receptie
 • Muziekstijlen
  60s, 70s, 80s, 90s, Dance, Disco, Feest, Hardrock, Nederlandstalig, Nederpop, Pop, Rock
 • Instrumenten
 • heeft eigen draaitafels?
 • heeft eigen geluid?
 • heeft eigen licht?
 • heeft eigen decor?
 • Talen die wij spreken
  Nederlands

Tarieven

 • Totaalprijs vanaf
  EUR 515

Openingstijden en contact

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
Gesloten

Valkenswaard
Noord-Brabant, Nederland
Tel: 040 848 80 69
Fax:
KVK-nummer: 17155648Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker