Paul Chapman

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Paul Chapman

    0622959716

De juiste muziek voor ELKE gelegenheid

Graag wil ik mij langs deze weg bij U onder de aandacht brengen.

Zanger, Entertainer, Dj, en Presentator Paul Chapman is een geboren entertainer en een topper in het creëren van sfeer. Met zijn vriendelijke, open uitstraling en zijn uiterst veelzijdige repertoire weet hij van iedere gelegenheid weer een onvergetelijke happening te maken. Door zijn uitgebreide repertoire is Paul Chapman een graag geziene artiest op de meest uiteenlopende gelegenheden. U kunt deze entertainer tegenkomen als solo artiest ( diverse genres mogelijk ), entree act, avondvullend entertainment op bedrijfsfeesten, bruiloften, dansavonden, kermissen, thema-avonden, jubilea, e.d., achtergrondmuziek tijdens een diner of receptie maar ook als muzikale begeleiding tijdens een huwelijksvoltrekking in de kerk of in het stadhuis.


Met behulp van de hedendaagse techniek is hij in staat om niet alleen een heel orkest te laten horen maar, de avond ook nog weet te versieren d.m.v. "ouderwets" ENTERTAINMENT.

Presentatie is mogelijk in de talen Nederlands, Engels, Duits, Limburgs en op verzoek ook in Frans of Russisch. Werkgebied : heel Europa ( ook Oostblok landen! )

Ook speciale “thema's” zoals : Limburgse Nacht / Smartlappen, Het NL Lied & Nederpop / Apres Ski / Deutscher Schlager Avond / Lekker Lallen met z’n Allen / Tropical Beach Party / All American Night / Rock & Roll / Country / 60's / 70's / Kerst / Tropical Beach Party en vele andere behoren tot de mogelijkheden. ( U verzint ik voer uit )

Om e.e.a. wat meer cachet te geven en zich daarmee extra te onderscheiden van zijn collega’s maakt Paul Chapman gebruik van een rode vleugel i.p.v. het gebruikelijke keyboard op statief.

Paul Chapman beschikt over een "High-Tech" D&B geluidsinstallatie geschikt voor evenementen tot 300 personen. Mocht u daarnaast prijs stellen op een spectaculaire LICHT‑ of een professionele LASER SHOW tijdens het optreden dan kan ook deze wens zonder problemen worden vervult.

U hoeft alleen maar te zeggen, WAAR, WANNEER en HOE LAAT en PAUL CHAPMAN maakt er een feest van, voorop staat dat U tevreden moet zijn !

Kortom, Paul Chapman, een gezellige rasentertainer, geschikt voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Mocht U de voorkeur hebben aan een grotere bezetting ( tot 7 personen ) is ook dat bespreekbaar.

Voor REFERENTIES, info en boekingen zie bovenin mijn contactgegevens.

Lees meer

Details

  • Entertainment type
  • Gelegenheden
    Ceremonie, Feest, Receptie
  • Muziekstijlen
    60s, 70s, 80s, 90s, Blues, Country, Dance, Disco, Feest, Hardrock, Jazz, Nederlandstalig, Nederpop, Pop, Rock
  • Instrumenten
    Keyboard, Piano
  • heeft eigen draaitafels?
  • heeft eigen geluid?
  • heeft eigen licht?
  • heeft eigen decor?
  • Talen die wij spreken
    Duits, Engels, Frans, Nederlands

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 650
  • Uurtarief
    EUR 80
  • Minimaal af te nemen uren
    4
  • Reiskosten
    EUR 55 ct / km

Contact

Venlo
Limburg, Nederland
Tel: 0622959716
Fax:
KVK-nummer:



Locatie






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker