Bekkers pianogitaar Duo

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Bekkers pianogitaar Duo

    030-291 0 214

Piano en gitaar, de twee populairste instrumenten met een autonoom repertoire. Ook vaak afzonderlijk gehoord als begeleiding van melodieinstrumenten. Het is dan ook met recht dat beide instrumenten hun eigen unieke plek binnen de muziekwereld hebben. Samengevoegd vormen zij een combinatie die echter een geheel nieuwe en verrassende wereld van klank en expressie laat ontstaan.

Anne Ku en Robert Bekkers zijn met Het Piano Gitaar Duo een ongebruikelijke combinatie in de kamermuziek. Al is deze vergeten traditie uit de eerste helft van de 19e eeuw bijna vergeten, met gebruik van moderne instrumenten maken Robert en Anne deze verrassende combinatie weer actueel.

Naast de oude meesters hebben Robert en Anne ook een uitgebreid hedendaags repertoire. Sinds het huwelijk van Andres Segovie met de pianiste Paquita is piano en gitaar als duo weer opgepakt door componisten als Tedesco en Ponce. Naast deze en andere werken, motiveren Robert en Anne levende componisten om voor hen te schrijven. Dit heeft al diverse enerverende nieuwe werken opgeleverd.

Robert en Anne speelden in Londen, Noord-Cyprus, Zuid-Afrika, Italië, VS, Spanje, en treden veelvuldig op door heel Nederland. Graag delen zij hun verrassende en veelzijdige repertoire met hun publiek.

Lees meer

Details

  • Entertainment type
    Duo
  • Gelegenheden
    Ceremonie
  • Muziekstijlen
    Klassiek
  • Instrumenten
    Gitaar (akoestisch), Piano
  • Talen die wij spreken
    Nederlands

Tarieven

  • Uurtarief
    EUR 225
  • Minimaal af te nemen uren
    1
  • Reiskosten
    EUR 19 ct / km

Contact

Keulsekade 25
3531 JX Utrecht
Utrecht, Nederland
Tel: 030-291 0 214
Fax:
KVK-nummer:



Locatie






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker