Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

DJ Mauricio

    31610427227

Meer feest Meer party

In vogelvlucht………………
"Maurice v/d Bent" (DJ Mauricio)
Is geboren in Den Haag op 29 maart 1972 als Maurice Jochems.

Gedurende 6 jaar luidde mijn artiestennaam op Radio Centraal: Mauricio v/d Bent,DJ Mauricio is nu de naam voor feesten en partijen.
Muziek is met de spreekwoordelijke “paplepel” ingegoten.

Dit is gekomen door o.a The Beatles en Abba, van de muziek waarvan mijn ouders geen genoeg konden krijgen. Deze muziek verleidden hen ertoe de bij deze muziek passende typische 60 er jaren dans bewegingen te beoefenen op verjaardagen, hetgeen resulteerde in vele nachtelijke escapades. Je kunt dus inderdaad gerust stellen dat muziek en de daarbij horende rituelen mij met de paplepel zijn ingegoten!

Mijn eigen interesse voor muziek ligt voornamelijk bij de jaren 80 en 90 en de zero's.Maar ook de hits van vandaag zijn geenszins onbekend terrein voor mij.
Eigenlijk kan ik wel zeggen dat muziek mij in al zijn veelzijdigheid boeit. Het is vaak de stemming die bepalend is voor de soort muziek, die wordt beluisterd en beoefend!Deze elementen weten feilloos mijn snaar te raken.
“Mijn interesses voor audioapparatuur begon ook vroeg.

Ik ben op dat moment twaalf jaar oud.
Van mijn eerste verjaardagsgeld heb ik mijn eerste twee draaitafels met een mengpaneel (mixer) aangeschaft om mijn eigen feestje te kunnen bouwen.
Blij?
“Ik was zo blij als een kind met deze aanschaf en ben dat tot op de dag van vandaag gebleven.
Het oefenen op deze apparatuur, in de vorm van het met het aan elkaar mixen van plaatjes op de juiste momenten, was een sport aan het worden.Ook een heuse presentatie bij dit mix werk mocht niet ontbreken .Uren achtereen kon ik op mijn zolderkamertje ermee spelen.
Een gevoel van de Top 40 presenteren.
Het gaf mij een gevoel alsof ik de “Top 40” van Lex Harding mocht gaan presenteren aan publiek en op FM.
Radio Centraal en DJ zijn?
Radio Centraal heeft mij een mooie tijd gegeven en veel ervaring opgeleverd. Bovendien hing er rondom het station een positieve sfeer met regelmatig een drive-in show, waar ik de muziek verzorgde.
Radio Centraal en Drive-in
Jaren 80 en 90 vele optreden in clubs en gelegenheden in en rondom Den Haag.
DJ Mauricio in de Horeca.
De combinatie radio- maken en een in 1994 opgestart Horeca bedrijf was er debet aan, dat er weinig tijd over bleef voor mijn grote liefde "radio en DJ”.
Horeca ervaring?
DJ / Horeca onderneming /Hospitality manager voor feesten en partijen.
Waarom DJ Mauricio voor jullie feest?
Hospitality manager is mijn dagelijkse job. In deze hoedanigheid werk ik inmiddels zeven jaar voor een gerenommeerd oliebedrijf, werk dat ik met veel plezier uitoefen!.De ervaring in performances, die ik inmiddels ruimschoots heb opgedaan, komt dus heel goed van pas voor uw feest of partij.
Dit gevoel en de ervaring geldt voor elke leeftijdsgroep. Het is het speerpunt en het zorgt ervoor dat ik handig op uw verzoek in weet te springen. U kent ze wel: de klassiekers uit het verleden met een mooie mix gerelateerd en toegespitst op het heden. Voor ieder is er wat wils. Uiteraard kan ik dit afstemmen op uw wensen. Voor een voorbeeld van een playlist verwijs ik u graag door naar de homepage.
Wat betekent dit alles voor u en zijn er meer mogelijkheden?
Op het laatste kan ik volmondig bevestigend antwoorden!.U kunt bij mij terecht voor een partij verzorgd van A tot Z. De catering, aankleding alles is bespreekbaar. Maar laten we nu bij het voor U belangrijkste aspect blijven. Dat is uw feest . Mocht u nieuwsgierig zijn geraakt, neemt U dan vrijblijvend contact met mij op. Uiteraard ben ik graag bereid op al uw vragen in te gaan.

Met muzikale en vriendelijke groet,
DJ Mauricio

Lees meer

Details

  • Entertainment type
  • Gelegenheden
    Ceremonie, Feest, Receptie
  • Muziekstijlen
    60s, 70s, 80s, 90s, Blues, Dance, Disco, Feest, Nederlandstalig, Nederpop, Pop
  • Instrumenten
  • heeft eigen draaitafels?
  • heeft eigen geluid?
  • heeft eigen licht?
  • heeft eigen decor?
  • Talen die wij spreken
    Nederlands

Tarieven

  • Minimaal af te nemen uren
    4
  • Reiskosten
    EUR 19 ct / km

Contact

John Radeckerkade 65
2552 WR Den haag
Zuid-Holland, Nederland
Tel: 31610427227
Fax:
KVK-nummer: 27367153



Locatie






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker