Roaring Duo

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Roaring Duo

    06-45296820

klassieke muziek maar dan roaring

Violiste Zlata Brouwer en pianist Jannes Sinke hebben een breed repertoire klassieke muziek, tango, gypsy en jazz.

U kunt ons boeken voor uw receptie, feest, bruiloft, diner of andere speciale gelegenheid.

Optreden is onze passie!

 

Classy, jazzy & gypsy how music is meant to be!
Als achtergrond bij een diner, als muzikale begeleiding bij een receptie of als muzikale invulling bij een beurs: het Roaring Duo biedt het allemaal. Violiste Zlata Brouwer en pianist Jannes Sinke vormen sinds jaren dit succesvolle duo en hebben al vele optredens op hun naam staan. Door hun gevarieerd aanbod aan muziekstukken en –stijlen zijn zij geschikt entertainment voor veel verschillende gelegenheden.

Klassiek
De specialiteit van beide muzikanten is het brengen van klassieke stukken. Zowel Zlata als Jannes studeren aan het conservatorium; Zlata als klassiek violiste en Jannes als klassiek pianist. Zij hebben al menig publiek weten te ontroeren met hun geweldige performance als klassiek duo. Uitermate geschikt voor een receptie, een borrel of een diner.

Jazz
Waant u zich liever in relaxte en stijlvolle sferen zoals dat er in jaren 20 aan toe ging? Ga er dan rustig voor zitten, steek een sigaar op, schenk een glas whisky in en laat u meenemen naar die tijd: het Roaring Duo brengt u de geweldige jazzklanken zoals die alleen in de Roaring Twenties werden gemaakt. Uitermate geschikt voor een receptie, borrel of diner.

Tango/gypsy
Bent u toch meer naar op zoek naar iets energiekers, iets zwoelers? Laat u dan meevoeren door de tangomuziek die het Roaring Duo op meeslepende wijze speelt; u wordt direct uitgenodigd om op de dansvloer te komen en voor even waant u zich in Argentijnse sferen. Deze performance is zeer geschikt voor bruiloften, bedrijfsfeesten, diners of borrels.

Klinkt u dit allemaal als muziek in de oren? Dan is het uiteraard ook mogelijk om het Roaring Duo een gemixt repertoire te laten spelen!

Lees meer

Video's

Details

  • Entertainment type
    Duo
  • Gelegenheden
    Ceremonie, Feest, Receptie
  • Muziekstijlen
    Klassiek
  • Instrumenten
    Piano, Viool
  • Talen die wij spreken
    Nederlands

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 495

Contact

Zeverijnstraat 6
1216 GK Hilversum
Noord-Holland, Nederland
Tel: 06-45296820
Fax:
KVK-nummer: 32136817



Locatie






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker