Bas en Linda Janssen

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Bas en Linda Janssen

    0657938776

Muzikaal duo voor trouwceremonies

Lieve bruidsparen in spé,

Mijn partner Bas en ik, samen zelf onlangs getrouwd, verzorgen sinds een tijdje live muzikale bijdragen aan huwelijksceremonies. Vanuit Amsterdam naar alle windstreken (in de omgeving maar ook door het hele land). Voor bruidsparen die net wat meer kleur en emotie willen toevoegen aan hun JA-woord en dit geheel in eigen stijl en smaak willen doen. Als muzikanten zingen en spelen wij straight from the heart en genieten wij enorm van het feit dat we zo’n mooi cadeau kunnen geven aan mensen op de mooiste dag van hun leven!

Als singer-songwriters zijn we zeer breed inzetbaar. We maken wisselend gebruik van meerstemmige zang en solonummers, piano, gitaar en accordeon. We maken nieuwe versies van nummers die jullie voorkeur hebben (nummers die veel voor jullie betekenen), of wij kunnen zelf een mooie selectie maken die bij jullie past en leggen jullie dit voor, maar we kunnen ook eigengemaakte sfeervolle nummers spelen als dit jullie voorkeur heeft. Alles gaat in samenspraak met jullie en wordt voorbereid en uitgevoerd naar jullie wens.

Alles is mogelijk, van akoestisch tot versterkt tijdens tuinceremonies, diensten in de kerk, op het gemeentehuis, op eigen locatie aan huis, tijdens het diner. Wat jullie willen. Het is jullie feestje…Een klein kijkje in onze muzikale doos: If I needed you (The Circle Breakdown), One day like this (Elbow), Just say yes (Snow Patrol), Banana Pancakes (Jack Johnson), Ave Maria (Julie Rogers), If you love me (Van Morrison), Have a little faith in me (John Hiatt) etc. etc. Eigen nummers zoals Beautiful Today van Bas Janssen en The Wild Specialties. Voor een indruk van de eigen nummers, zie de MP3 speler op de website www.basie.nu. Onder de band The Wild Specialties staan enkele sfeernummers.

Zijn jullie geïnteresseerd maar willen jullie ons eerst live horen zingen en spelen? Dat kan! Dan maken we een vrijblijvende afspraak en komen we gratis met onze gitaar en stemmen naar jullie toe en spelen we 2 à 3 nummers in jullie eigen huiskamer om het sfeertje te proeven. Als jullie dan nog geïnteresseerd zijn dan gaan we samen aan de slag.

Wij maken er voor jullie een sfeervol en onvergetelijk JA-woord van!! We zijn in 2015 nog op vele data beschikbaar.

We horen graag van jullie.

Hartegroet,

Bas en Linda Janssen

Lees meer

Details

  • Entertainment type
    Duo
  • Gelegenheden
    Receptie, Ceremonie
  • Muziekstijlen
    70s, 80s, 90s, Blues, Klassiek, Pop
  • Instrumenten
    Accordeon, Gitaar (akoestisch), Orgel, Piano
  • Talen die wij spreken
    Duits, Engels, Nederlands

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 300
  • Reiskosten
    EUR 19 ct / km

Contact

Landsmeerderdijk 11
1035 PS Amsterdam
Noord-Holland, Nederland
Tel: 0657938776
Fax:
KVK-nummer:



Locatie






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker