Danspas

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Danspas

   

Dance like nobody's watching

Onze dansschool is nieuw, maar het vak beheersen we al lang. We streven naar gezellige danslessen, met een prettige combinatie van in- en ontspanning. Met veel plezier werken we naar het doel toe; een spetterende openingsdans. Laat onze passie voor dans je daarbij helpen! Jong en oud is van harte welkom op onze dansvloer die je vindt in Nieuwe Nobelaer, te Etten-Leur.

Samen met andere toekomstige bruiden en bruidegommen leer je in 6 clublessen diverse basisfiguren van de Quickstep (Foxtrot), een ChaCha en Jive (Swing). Wij streven ernaar dat je op jouw bruiloft samen lekker kunt dansen, zonder je al te moeilijke figuren aan te leren.

Jullie bruiloft is behalve de mooiste dag, waarschijnlijk ook de spannendste dag van je leven. Daarom krijg je van ons nog een privé-les vlak voor de grote dag. Want hoe was het ook alweer? En hoe doen we dat met die jurk? Of gewoon lekker de puntjes op de 'i' zetten!

Lesdata zondag 4mrt - 18mrt - 1apr - 15apr - 29apr - 13mei 2012.
Kosten € 79,50 p.persoon.

Heb je speciale wensen voor jullie openingsdans? Een passionele Argentijnse Tango, een pittige Salsa, een zwierige Weense Wals of een stoere Streetdance choreo? Neemt contact met ons op. Samen maken we er wat moois van!

Lees meer

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 80

Contact

Etten-leur
Noord-Brabant, Nederland
Tel:
Fax:
KVK-nummer: 20162694Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker