In-gang vzw

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

In-gang vzw

    09/2208296

Dansschool

Danshuis De Ingang is een vzw en is door de stad Gent erkend als socio-culturele vereniging én als sportclub. We willen meer doen dan danslessen inrichten. We trachten ook een sociale en vormende rol te spelen en doen dat zoveel mogelijk op een cultureel verantwoorde manier! Dansen is uiteraard ook sporten! Het is goed voor je lijf en leden, je humeur én je conditie.

Dansen is voor Danshuis De Ingang in eerste instantie een middel tot. De grote diversiteit aan vormingscursussen rond dit thema zijn namelijk gericht op de persoonsontplooiing (educatieve functie) maar worden eveneens georganiseerd om de deelnemers actief te laten participeren aan cultuur (culturele functie) en hen te binden aan een groep en zo de sociale samenhang (gemeenschapsvormende functie) te bevorderen.

Dansers en choreografen bieden wij een kader aan om zich op professionele of op amateur-basis te ontwikkelen.

Ons cursuspakket bestaat uit: wekelijkse lessen, workshops (oa romantisch slowen, Argentijnse tango, salsa, Lindy hop) en dansweekends (Argentijnse tango, koppeldans, salsa, lindyhop enz).

Danshuis De Ingang wordt heel vaak gecontacteerd voor privélessen (ih kader van een openingsdans) en de originele invulling onder de vorm van dans tijdens vrijgezellenfeestjes. (Bollywood, Oriëntaalse dans, flamenco, ladysalsa enz)

Danshuis De Ingang beschikt over 6 gloednieuwe zalen (verwarming, ventillatie, houten vloeren, spiegelwanden, muziekinstallatie) maar onze leerkrachten kunnen ook naar u toe komen op verplaatsing.

Het aanbod aan dansstijlen is erg groot. Hierbij een overzicht. Graag luisteren wij naar uw wensen ook indien ze niet in onderstaand overzicht staan.

Partnerdansen:

Argentijnse tango

Koppeldans (ballroom & latin)

Lindy hop

Salsa

 

Solo dansen:

Afrikaanse dans

Afro-Oriëntaalse dans

Bharata Natyam

Bollywood

Braziliaanse dans

Capoeira

Flamenco

 Hedendaagse dans

Hip hop

Indische Zigeunerdans

Jazzdance

Oriëntaalse dans

Reggaeton

Streetdance

Zumba

 

Lees meer

Contact

Wiedauwkaai 52
9000 Gent
Oost-Vlaanderen, Belgie
Tel: 09/2208296
Fax: 09/3297472
KVK-nummer:



Locatie






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker