Cheek2Cheek school voor Argentijnse Tango

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Cheek2Cheek school voor Argentijnse Tango

    033 4340351

Dansles Leer de Argentijnse Tango Dedans vd passie

Cheek2Cheek is de Amersfoortse school voor Argentijnse Tango. We geven sinds 2002 wekelijkse lessen, intensieve weekendcursussen of intense zondagmiddagen. Je kunt ons boeken voor workshops en optredens (ook op je bruiloft uiteraard).

Daarnaast geven we veel privelessen. Voor jullie huwelijk kun je kiezen voor privelessen en gaan we samen werken aan een choreografie gebaseerd op muziek van jullie keuze. Uiteraard kun je ook starten met wekelijkse lessen of een intensief weekend en gaan we de privelessen gebruiken voor de 'finishing touch'. 

Als een dans echt bij uitstek geschikt is als openingsdans op je bruiloft, dan is het wel de dans der liefde. De Argentijnse Tango is veelzijdig, vrij, zo ingewikkeld als je hem zelf maakt en biedt ruimte voor de muziek waar jij graag op danst. Geen ritmegevoel, stijve plank? Juist dan kun je het beste kiezen voor de tango als je toch een openingsdans wilt dansen. 

Karin Venverloo is een gepassioneerde tango danseres met enorm geduld en liefde voor de dans. Je voelt je bij haar in goede handen en krijgt heldere, gestructureerde aanwijzingen, zodat je snel uit de voeten kunt op de vloer. 

Lees meer

Video's

Details

Tarieven

  • Uurtarief
    EUR 45

Contact

Zonnehof 8
Amersfoort
Utrecht, Nederland
Tel: 033 4340351
Fax:
KVK-nummer:



Locatie






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker