SDC Verhuur
SDC Verhuur

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

SDC Verhuur

    085-3033594

huur Polaroid camera videozuil wenspaal

Polaroid camera of Videozuil huren bij SDC-Verhuur
Huur een Polaroid camera of videozuil / wenspaal en maak uw feest of zakelijk evenement nog fraaier? Met het huren van een digitale Polaroid camera weet u zeker dat iedereen er goed op komt, dus geen verspilling van fotopapier! Naast de huur van deze Polaroid camera’s kunt u bij ons ook terecht voor de huur van een 3d videocamera,  Videozuilen / Wenspaal, feestverlichting en terrasverwarmers etc-

Huur een Video zuil (wenspaal) voor een orgineel gastenboek!!!
VIDEOZUIL / WENSPAAL (een digitaal video gastenboek) De wenspaal is een nieuwe en originele manier om het bruidspaar een gelukwens te geven! Bij de ingang of ergens in de zaal kunt u de zuil plaatsen, zodat iedere gast heel simpel een persoonlijke boodschap kan inspreken.De wenspaal is uitgevoerd met een touch-screen LCD Scherm en een camera met microfoon. De videozuil blijft heel het feest (verjaardag of bruiloft) aanstaan en mensen kunnen de gehele dag / avond door of bij vertrek een video inspreken en opnemen.

Na retour van de videozuil worden alle videoboodschappen door SDC-Verhuur op een DVD geplaatst en aan u verstuurd. U kunt dan alle videoboodschappen rustig bekijken op TV of computer. Zo heeft u een speciale blijvende herinnering. Het voordeel van onze videozuil is dat deze door geheel Nederland verstuurd kan worden. Afhalen in Almelo kan natuurlijk ook.

Zorg dat u de videozuil / wenspaal tijdig reserveert voor uw feest! Naast het geschreven gastenboek is dit een orginele manier om uw gasten goed te blijven herinneren
 De videozuil is wit van kleur en heeft een hoogte van 130 cm. Het scherm kan eenvoudig gericht worden zodat groot en klein er goed op kan komen te staan. 

De werking van de videozuil?
 
 De videozuil / wenspaal kunt u overal eenvoudig neerzetten. In de zuil zit een touch-screen scherm voorzien van camera met ingebouwde microfoon.

Op het scherm kan een titel van het gastenboek en datum geplaatst worden. De gasten kunnen zich direct via de camera op het scherm zien! Als men op de opnameknop drukt wordt er afgeteld en kan men beginnen met de videoboodschap. De gasten zijn niet gebonden aan tijd en kunnen zelf bepalen of ze lang of kort wat willen inspreken. Na het inspreken van de gelukwens / felicitatie drukt men op de knop dat het klaar is en kan de volgende gast gaan inspreken.
 De videozuil wordt in 2 delen geleverd en kan eenvoudig gemonteerd / gedemonteerd worden.
De zuil is voorzien van een zware stale voet, zodat alles stevig blijft staan.

Lees meer

Openingstijden en contact

maandag
Altijd open
dinsdag
Altijd open
woensdag
Altijd open
donderdag
Altijd open
vrijdag
Altijd open
zaterdag
Altijd open
zondag
Altijd open

de taling 12
7609VC Almelo
Overijssel, Nederland
Tel: 085-3033594
Fax:
KVK-nummer: 08217649Ervaringen

Schrijf een ervaring
Ervaringen met SDC Verhuur Waardering 9.2 van maximaal 10 op basis van 5 ervaringen.

Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker