Tentmoment

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Tentmoment

    050711557

Tentmoment, vroeger Europatenten, heeft reeds jaren ervaring in het verhuur van gewone maar ook luxe feesttenten en opslagtenten. U kan als particulier, bedrijf, evenementenbureau, cateringbedrijf, enz. beroep doen op ons, dit vooral in Oost- en West-Vlaanderen.

Voor elk budget

We zorgen ervoor dat we binnen uw budget een tent aanbevelen die perfect past bij uw wensen. Wij verhuren verschillende tenten, dit vanaf 100 personen. Vraag online vrijblijvend een offerte aan.

De juiste tent

Door het grote aanbod aan tenten kunnen wij u garanderen dat de juiste tent uw event zal ondersteunen. Een feesttent voor een bruiloft of personeelsfeest, een festivaltent, circustent, cateringtent en zoveel meer. 

35 jaar ervaring

Met een vast en eigen team beschikken we over meer dan 35 jaar ervaring in het verhuur van feesttenten maar ook stockagetenten. U kan met een gerust hart uw project aan ons toevertrouwen, ook als het gaat over de aankleding en complete afwerking.

Kwaliteit en service

Bij onze tentenverhuur staan service en kwaliteit centraal. We leveren enkel kwaliteitstenten en leveren service voor, tijdens en na het plaatsen van uw tent. Vanaf de opbouw tot de aankleding kan u beroep doen op ons!

Logistiek

Bij een tent huren komt er veel logistiek kijken. Wij maken het verschil door onze uitermate grote aandacht voor organiseren, plannen, besturen en uitvoeren. De juiste materialen op tijd en op de juiste plaats, efficiëntie tegen minimale kosten.

Accessoires

Naast het verhuur van tenten bieden wij ook allerhande accessoires die nodig zijn voor de volledige aankleding van een tent. Door een ruim assortiment aan accessoires kunnen we elke tent tot in de puntjes aankleden.

Lees meer

Openingstijden en contact

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Krommewege 74
9990 Maldegem
Oost-Vlaanderen, Belgie
Tel: 050711557
Fax:
KVK-nummer: 11111111



Locatie






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker