Zoets

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Zoets

    0654988110

Trakteren in stijl is onze passie

Wij zijn zoets en trakteren in stijl is onze passie. Zoets heeft een uitgebreide collectie mooie verpakkingen gevuld met chocolade dragees in wel 50 verschillende kleuren leverbaar, kleine lentilles, handgemaakt i love you zuurtjes, ambachtelijke bonbons en nog veel meer lekkers.

Kies je voor 100% JIJ en stel je zelf je persoonlijke minicadeautje samen of kies je uit de verrassende BASIC collectie? Voor iedere stijl en budget is er iets te bedenken en te vinden.

Waar staan wij voor?
Sinds september 2010 openden wij met groot succes onze eerste zoets.nl winkel in Kitsch & Kunst aan de Rotte. Een idyllische fabriekslocatie aan de Rotte. Hier kan iedereen de wereld van zoets ontdekken. Een winkel met een duidelijke formule en een vriendelijk doordacht concept. Een winkel waar iedereen welkom is om te komen proeven en kijken, maar vooral om zelf een doosje samen te komen stellen.

Nieuwsgierig geworden?
Kom dan langs in de winkel of neem een kijkje in de etalage van onze webwinkel. U kunt ook altijd even bellen om een afspraak te maken of om vrijblijvend informatie te ontvangen. Wij staan voor u klaar.

Zoets - een enthousiast Rotterdams bedrijf met een passie: Trakteren in Stijl!

 

Lees meer

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 1

Contact

Bergse Rechter Rottekade 1
3051 AB Rotterdam
Zuid-Holland, Nederland
Tel: 0654988110
Fax:
KVK-nummer: 2394387Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker