Schreuder en Kraan
Schreuder en Kraan

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Schreuder en Kraan

    0235313905

De kunst van het genieten

In onze winkel vindt u exclusief eigentijds serviesgoed, bestek, glaswerk en tafellinnen. Wij kozen er voor om de winkelcollectie te tonen temidden van een wisselende opstelling kunstvoorwerpen en schilderijen uit onze kunsthandel. Zo wordt onze snel groeiende klantenkring deelgenoot van onze voorliefde voor mooie dingen en gezellig tafelen.

Bij het samenstellen van onze collectie vormt kwaliteit altijd het uitgangspunt, maar minstens zo belangrijk is dat al onze producten praktisch bruikbaar zijn. Goede kwaliteit kan ook heel betaalbaar zijn. Vaak is de hand van de maker nog in onze producten te herkennen; handwerk of goed design geeft een voorwerp een zekere authenticiteit, waardoor het alledaagse wordt overstegen. Zo worden het gekoesterde voorwerpen, die bij elk gebruik plezier en inspiratie geven. Elk object heeft zijn verhaal en wij vertellen het graag.

Onze producten komen inmiddels uit alle windstreken: uit vele Europese landen maar ook uit Japan, de Oekraïne, de Verenigde Staten, Libanon, Zuid-Afrika, enz. Een greep uit de merken die wij voeren: Dibbern, Royal Copenhagen, Gmundner Keramik, Ibala, LSA, Sugahara, Cutipol, Le Jacquard Français, Michael Aram, Carrol Boyes, Forge de Laguiole, Laguiole en Aubrac, Ibride, Images d’Oriënt.

Marc Schreuder & Nicole Kraan

Lees meer

Openingstijden en contact

maandag
Gesloten
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
Gesloten

Gierstraat 51
2011 GB Haarlem
Noord-Holland, Nederland
Tel: 0235313905
Fax:
KVK-nummer: 34133454Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker