Pacific Island Travel

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Pacific Island Travel

    020-6261325

Romantische huwelijksreizen naar de Pacific

Uw specialist naar de Pacific!
Pacific Island Travel is dé specialist in op maat gemaakte reizen naar Australië, Nieuw-Zeeland, de eilanden van de Stille Zuidzee en Hawaii. Wij geven u uiteraard informatie uit eerste hand. Wij hebben jarenlange ervaring in het samenstellen van reizen naar de Pacific en kennen deze gebieden als geen ander. Graag zijn we u van dienst bij het samenstellen van een onvergetelijke reis. Onze medewerkers weten uit eigen ervaringen alles van de bestemmingen. U kunt er zeker van zijn dat u een perfect op maat gemaakte reis boekt die aan al uw verwachtingen voldoet.

Onze bestemmingen
De bestemmingen in en om de Stille Oceaan zijn ideale bestemmingen voor uw huwelijksreis. Dit is niet alleen vanwege het tropische klimaat, stranden en palmbomen. De meeste bezoekers zijn zeer onder de indruk van de diversiteit en de schoonheid van het landschap, de interessante culturen, en boven alles de zeer vriendelijke mensen en de veiligheid van het reizen door het gebied. Het is dan ook niet moeilijk om het een waar "vakantieparadijs" te noemen.

Huwelijksreis op maat
Wij willen u graag helpen met uw boeking en voorbereiding op uw trip naar de Pacific. Pacific Island Travel is de marktleider in Nederland met betrekking tot reizen naar de Pacific Ocean. Wij hebben ons hoofdkantoor in hartje Amsterdam en daarnaast hebben wij kantoren in Eindhoven, Rotterdam en Zwolle.

Uw zekerheden
We zijn aangesloten bij de ANVR, SGR, en het Calamiteitenfonds. Wij hebben aanbevelingen van de "National Tourism Boards" van Australië (Tourism Australia), Nieuw-Zeeland (Tourism New Zealand), Hawaii (HVB) en de "South Pacific (TCSP)". Wij staan ook vermeld in het "South Pacific Handbook".

Lees meer

Video's

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 2000

Contact

Herengracht 495
1017 BT Amsterdam
Noord-Holland, Nederland
Tel: 020-6261325
Fax: 020-2050509
KVK-nummer: 33251276



Locatie






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker