The Travel Club Blaricum Carina en Desiree

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

The Travel Club Blaricum Carina en Desiree

    035-5313080

Thuis in de hele wereld

Na de stress van het plannen van een van de belangrijkste dagen van uw leven is een huwelijksreis een tijd van complete ontspanning. Tijd om van elkaars gezelschap te genieten en nog eens met plezier terug te kijken op die speciale dag. Van een zonovergoten vakantie in Dubai tot en met een flitsende honeymoon in New York, we kunnen aan alle criteria voldoen.

• Fantastische huwelijksreisbestemmingen
Uw huwelijksreis moet de vakantie van uw dromen zijn. Voel u daarom nooit verplicht om een reis te boeken alleen omdat men zegt dat het een typische honeymoon bestemming is. Neem gewoonweg even de tijd om samen te besluiten wat u zou willen doen, zien en beleven tijdens uw kostbare vrije tijd. Wij verzorgen de rest.

• Huwelijksreisspecialisten
Huwelijksreizen zijn een specialiteit van ons. Wij kunnen u aantrekkelijke deals in de meest luxueuze hotels bieden. Ook brengen wij u op de hoogte van het klimaat ter plaatse ten tijde van uw huwelijksreis, alsmede van andere, belangrijke informatie over uw vakantiebestemming.

• Huwelijksservice
Tijdens het plannen van uw huwelijk moet u al aan zoveel dingen denken. Dan is het erg praktisch om het plannen van uw droomreis aan uw persoonlijke reisadviseurs Carina en Desiree over te laten. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van onze unieke huwelijksservice die bruidsparen de mogelijkheid geeft om als huwelijkscadeau een bijdrage voor hun huwelijksreis te vragen in plaats van de gebruikelijke huishoudelijke huwelijkscadeaus. Zo kunnen uw gasten bijdragen aan uw droomreis!
 

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Lees meer

Contact

Torenlaan 12
1261 GD Blaricum
Noord-Holland, Nederland
Tel: 035-5313080
Fax:
KVK-nummer: 32153755Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker