Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Italian Residence

    035 588 0782

Italie specialist sinds 1996

Uw droomhuis in het hart van Italië
Na een jarenlange zoektocht door Italië vond ik voor u de mooiste privé villa's, agriturismo’s, wijnboerderijen, vakantiehuizen en hotels. Allen persoonlijk en zorgvuldig geselecteerd op hun bijzondere ligging en hun authentieke Italiaanse karakter. Elke regio biedt een ruim assortiment van betaalbare boerderijen tot zeer luxe vrijstaande villa's met faciliteiten zoals een zwembad, huishoudelijke hulp of kok en wellness mogelijkheden.

Bekijk al onze vakantiehuizen in Italië

Persoonlijk advies?
Er staan bijzonder veel accommodaties op deze website, dus wellicht ziet u door de bomen het bos niet meer. Geef dan door wat u zoekt, dan zoeken wij voor u. Ik ken elke regio en bijna alle accommodaties persoonlijk en kan u op deze manier net dat beetje extra service geven. Binnen 24 uur ontvangt u een aanbod op maat! E-mail naar info@italianresidence.nl.

Beschikbaarheid van de huizen
De beschikbaarheid van de meeste huizen is online te zien, een optie of booking kunt u echter uitsluitend per mail aanvragen daar de beschikbaarheden nooit 100% up to date zijn. Wanneer u ons een mail stuurt, krijgt u binnen 24 uur antwoord met de beschikbaarheid of een alternatief!

Hoe werkt onze website
Voor de beste zoekresultaten, vink periode, prijs, personen, gewenste huis type en regio aan, klik op zoeken en er verschijnen overzichtspagina’s met ons aanbod. Voor het gehele aanbod in een bepaald gebied klik op de betreffende regio op de landkaart.

Met vriendelijke groet,
Marianne Moerdijk, Italian Residence

Lees meer

Contact

Eigendomweg 122
3765 EG Soest
Utrecht, Nederland
Tel: 035 588 0782
Fax: 035 588 2868
KVK-nummer: 30142933Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker