Huwelijksreis Travel

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Huwelijksreis Travel

    0617163561

De huwelijksreis specialist

Ik ben Rebecca Noorlander, wonend te Brielle en heb Huwelijksreis.Travel opgezet. Ik werk al enige tijd als persoonlijk reisadviseur onder de vlag van Face2Face Travel. Bij deze franchise organisatie zijn 30 zelfstandige reisspecialisten aangesloten, waarvan ik er één ben. Als persoonlijk reisadviseur geef ik persoonlijk reisadvies aan bruidsparen thuis. Ik heb vele landen bezocht en studiereizen gemaakt. Hierdoor kan ik jullie de mooie en minder bekende plekjes vertellen van een land.

De voordelen voor het bruidspaar zijn o.a. het in alle rust kunnen bespreken van een huwelijksreis, ook ‘s avonds en in het weekend. Ik werk met alle bekende touroperators, maar biedt daarnaast ook mijn eigen reizen op maat aan. Door contacten met leveranciers wereldwijd kan ik een scherpe prijs aanbieden.

Ik signaleerde een behoefte van aankomende bruidsparen naar een reisaanbod wat aansluit bij hen wensen voor een huwelijksreis. Een reis die volledig op maat kan worden gemaakt. Op het internet is al zo veel aanbod te vinden, echter als bruidspaar heb je niet altijd de tijd om al het aanbod door te spitten.

Werkwijze
Ik probeer door middel van een persoonlijk gesprek thuis, via Skype of telefonisch te achterhalen wat jullie behoeften zijn voor een huwelijksreis of huwelijk in het buitenland. Uiteraard kan het contact ook verlopen via de email, echter een persoonlijk gesprek maakt vaak veel meer duidelijk dan één mail. Na inventarisatie van de wensen zal ik een vrijblijvend reisvoorstel opstellen. Hier gaan we samen net zo lang aan sleutelen totdat de reis helemaal naar jullie wens is. Vervolgens kan ik een reis, mits buiten 6 weken voor vertrek, in optie zetten of definitief boeken. Bij Huwelijksreis.Travel is het niet nodig om de reissom in één keer te voldoen (zoals vele andere reisorganisaties wel eisen), echter slechts een aanbetaling van 15% van de reissom, mits buiten 6 weken voor vertrek geboekt.

Vaak kan ik voor het bruidspaar nog wat extra’s regelen op de bestemming of in het hotel, zoals een mooi versierde kamer met bloemen en chocola en soms kan ik een gratis upgrade van de kamer regelen. Bij definitieve boeking houdt mijn service niet op. Mocht er tijdens de reis iets zijn, dan kunnen jullie altijd contact met mij opnemen. Bruidsparen vinden dit een prettige werkwijze, zoals te lezen in de referenties op de website.

Nog even de voordelen op een rijtje:

  • Persoonlijk reisadvies wanneer het jullie uitkomt
  • Je huwelijksreis specialist heeft jarenlange reiservaring en weet je de mooie, minder bekende plekjes te vertellen
  • Aangesloten bij het ANVR en SGR, dus geen verrassingen
  • Aantrekkelijke prijzen door samenwerking met lokale agenten wereldwijd
  • Huwelijksreis.Travel is gespecialiseerd in huwelijksreizen; van pakketreizen tot maatwerk
Lees meer

Contact

Lamoen 7
3232 RE Brielle
Zuid-Holland, Nederland
Tel: 0617163561
Fax:
KVK-nummer: 52167569



Locatie






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker