Vakantie Sicilie

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Vakantie Sicilie

    010-2709295

De Ontdekking van Natuur en Cultuur

Wilt u een bijzondere Siciliaanse vakantie, dan bent u bij ons aan het goede adres! Of u nu op zoek bent naar een romantisch hotel, Bed and Breakfast, vakantiehuis of een mooie autorondreis wilt maken, wij kennen Sicilie en Italiaanse cultuur!
Vakantie Sicilië Tours is geboren uit een idee van Stefano en Sergio Campailla, twee jonge Siciliaanse broers, verliefd op het land waar zij geboren zijn en dat Stefano nu al geruime tijd heeft verruild met Nederland.
Onze reis-offertes zijn gericht op mensen die een speciaal moment willen vieren, of die gewoon willen genieten van een bijzondere culinaire cultuur. De inspiratie voor ons aanbod ligt bij cultuur, natuur en gastronomie.
Vakantie Sicilie biedt u de unieke mogelijkheid om zelf uw reis samen te stellen. U kunt kiezen uit de leukste accommodaties voor een fijne vakantie, het vieren van een bijzondere bruiloft, familie reizen en feestelijke arrangementen voor kleine groepjes. Het doel van Vakantie Sicilië is te voldoen aan de wensen van diegenen die Sicilië willen bezoeken op een authentieke manier.

Lees meer

Contact

Heemraadssingel 235
3023 CD Rotterdam
Zuid-Holland, Nederland
Tel: 010-2709295
Fax: 010-2709487
KVK-nummer:Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker