Italian Residence

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Italian Residence

    +31637285428

Italian Residence levert online persoonlijk maatwerk. Jullie kunnen zelf zoeken op onze mooie website met veel aanbod in vakantiehuizen, privé villa’s en rustieke agriturismo’s. Marianne helpt echter ook graag mee, geheel vrijblijvend op maat het juiste vakantie huis voor jullie te zoeken, hetzij voor de trouwlocatie, hetzij voor de huwelijksreis. Zij kent, na 22 jaar elke regio en heeft bijna alle huizen zelf bezocht. Italian Residence is geen grote onpersoonlijke robot zoekmachine zonder service of warenkennis en zonder enige aftersale. 

Wij zorgen voor het zelfde geld, maar met persoonlijke service, het voor jullie ideale vakantiehuis in Italië vinden en voorzien jullie indien nodig ook ter plaatse van assistentie. Kijk voor het aanbod op de site, maar zie je door de bomen het bos niet meer, mail dan voor persoonlijk advies.

Italian Residence is een internet reisbureau, met de snelheid van de toekomst maar met de service en aandacht uit het verleden. Zie hier reacties van tevreden klanten die u voorgingen: https://www.italianresidence.nl/reacties-service-italian-residence

Lees meer

Details

Openingstijden en contact

maandag
Altijd open
dinsdag
Altijd open
woensdag
Altijd open
donderdag
Altijd open
vrijdag
Altijd open
zaterdag
Altijd open
zondag
Altijd open

Printerweg
3821AD Amersfoort
Utrecht, Nederland
Tel: +31637285428
Fax:
KVK-nummer: 30142933



Locatie






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker