Karen Wirtz

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Karen Wirtz

    06-54930525

Make up your wedding

Trouwen!
Op de belangrijkste dag in je leven wil je er natuurlijk op je allermooist uitzien.
Je wilt die look waardoor jouw aanstaande echtgenoot zeker ja zegt. Maar zo kort voorafgaand aan dat grote moment zelf sta je bol van de zenuwen. Allerlei mensen hollen om je heen en na een lange en uitgebreide voorbereiding moet alles goed gaan op het juiste moment op die ene dag. Het draait om perfectie.

Voorbereiding!
Ruim voor de trouwdatum bespreken we je wensen en maken een afspraak voor een proef make-up. In de meeste gevallen kom ik daarvoor bij je thuis. De proef make-up laat je zien wat allemaal mogelijk is. Ook je haar doen we op verschillende manieren en in verschillende vormen. Van alle varianten maak ik foto’s en deze ontvang je per mail zodat je het later zelf nog eens rustig kan bekijken. Deze foto’s bespreken we telefonisch nog eens door om zo de mooiste looks voor de grote dag te bepalen.

De grote dag!
In alle drukte is het prettig je geen zorgen meer te hoeven maken over je make-up. Door mijn jarenlange ervaring in TV producties ben ik aan spanning gewend en is jouw haar en make-up voor deze bijzondere dag in goede handen.
Op je huwelijksdag kom ik naar de door jou gewenste locatie op het door jou gewenste tijdstip. We gaan er even rustig voor zitten en laat je nog even lekker verwennen. Een moment van rust om je optimaal voor te bereiden voor een mooie en onvergetelijke dag.

Wellicht willen je moeder, schoonmoeder, je getuigen, oma of beste vriendinnen ook een make-up op de dag zelf. Dat is natuurlijk geen enkel probleem en ook dat kunnen we vooraf allemaal doorspreken.

@
Ben je geïnteresseerd, bel of mail me dan. Samen bespreken we alle ins en outs om er voor te zorgen dat je er perfect uitziet op deze onvergetelijke dag.

Groetjes,

Karen Wirtz

Lees meer

Contact

Huizen
Utrecht, Nederland
Tel: 06-54930525
Fax:
KVK-nummer: 36043185Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker