Make-up Projects Hilversum -MPH-

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Make-up Projects Hilversum -MPH-

    0651272753

De TV visagiste - hairstyliste

Make-Up-Projects Hilversum - MPH is gespecialiseerd in make-up en hairstyling voor je trouwdag. Wij willen daarmee bereiken, dat jullie het stralende middelpunt zijn op deze belangrijkste en mooiste dag van jullie Leven. Je bruiloft!

Welkom in de wereld van de professionele visagisten. Wij zijn gespecialiseerd in make-up voor je trouwdag en willen je daarbij het gevoel geven, dat jullie het stralende middelpunt zullen zijn op deze belangrijkste en mooiste dag van jullie leven.

Wij, visagisten, die ruim 15 jaar en langer werkzaam zijn bij de tv, fotografie en kappersbranche, verzorgen in overleg met jou de make-up & hairstyling. Door onze lange professionele werkervaring bij o.a. het TV-Mediapark in Hilversum weten wij, dat de meeste schoonheidssalons in Nederland veelal te weinig ondersteuning bieden bij het make-up gedeelte.

Dit komt omdat zij die TV & Film ervaring missen, en zij niet echt weten, dat jullie er perfect uit dienen te zien op de bruiloft. Het is zeker zo belangrijk, dat jullie ook op de foto-, film-, en/of video opnames er perfect uit zien. Deze voor jullie unieke opnames gaan immers een leven lang mee.

Wij bieden jullie juist deze belangrijke ondersteuning wel.

Wij werken met verschillende make-up merken, zoals o.a. Sonya cosmetics. Dit is een topmerken die ontwikkeld is door visagisten uit de film- (o.a. Hollywood) en de TV-wereld. Ook werken wij met de airbrush. Met dit bijzondere product brengen wij als basis een dun filmlaagje foundation op je gezicht aan, dat er dan voor zorgt dat de make-up de gehele dag perfect blijft zitten.

Naast de bruidsmake-up verzorgen wij ook de make-up en haarstyling voor gala’s en andere feestelijke gelegenheden.

Na een uitgebreid gesprek en een proefmake-up (3 à 6 weken voor de trouwdatum) in mijn Make-up Studio in Almere , weten we precies wat jullie wensen zijn voor je trouwdag.

TV-producties, film, fotoshoots, reclame, magazines etc. zijn onze passie & specialiteit.

Door onze samenwerking met fotografen en tv-regisseurs weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om een goede make-up te hebben tijdens je eigen foto- of videoreportage.

Bespaar dus vooral niet op een professionele make-up, zowel voor jou als je partner. Door gebruik te maken van professionals bij de foto- en/of videosessie zal het resultaat zodanig zijn, dat je de foto’s en video later met gepaste trots kunt laten zien aan je familie, vrienden en kennissen.

Voor o.a. ook andere haarbehandeling - zie onder de button: prijzen & cursussen -kappers behandelingen-

Wij werken alleen met Gecertificeerde Kwaliteit

Ook geven wij : 1 op 1 - Cursus Visagie: 5 lessen basis Visagie + hairstyling: (Gratis*) *zie voor de voorwaarden onze website.

Lees meer

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 150

Contact

David Humeweg 9
1349 DA Almere
Flevoland, Nederland
Tel: 0651272753
Fax:
KVK-nummer: 32138865Ervaringen

Schrijf een ervaring
Ervaringen met Make-up Projects Hilversum -MPH- Waardering 1 van maximaal 10 op basis van 1 ervaringen.

Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker