Brides and Beauty

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Brides and Beauty

    015-2148126

de top in styling van bruidskapsels & make-up

"Als er een dag in je leven is dat je wilt stralen, dan is dat als bruid op je eigen huwelijksdag. Hiervoor maak je met de bruidsstyling van Brides & Beauty de beste keuze!"

Waar staan we voor en wat doen we?

Brides & Beauty is volledig gespecialiseerd in het verzorgen van bruidskapsels en bruidsmake-up en dat zie je! Al onze bruidsstylistes hebben jarenlange ervaring en weten hoe belangrijk het is om iemand te hebben die echt luistert naar jouw wensen en volledig gespecialiseerd en vakkundig is.

Samen zoeken naar de perfecte look!

Brides & Beauty neemt uitgebreid de tijd voor je en werkt uitsluitend met de beste producten! Gedurende de try-out zul je samen met de bruidsstyliste zoeken naar de perfecte look en uitstraling voor jouw trouwdag. Belangrijk zijn jouw wensen ten aanzien van jouw bruidskapsel en bruidsmake-up, maar ook jouw gezichtsvorm en haar- / huidtype. Uiteraard zal de styliste je hierover allerlei adviezen en tips geven.

Geen stress op jouw trouwdag

Je trouwdag kun je heerlijk ontspannen beginnen, aangezien de styliste op dé dag naar de afgesproken locatie toekomt. Geen last van bijkomende factoren als openingstijden of files, maar je heerlijk voorbereiden in je eigen omgeving. Op jouw trouwdag vallen alle stukjes van de puzzel volledig op zijn plaats en maakt Brides & Beauty van jou een fantastische bruid!

Schitteren van 's morgens vroeg tot 's avonds laat!

Met de bruidsstyling van Brides & Beauty ben je de hele trouwdag adembenemend mooi, van 's morgens vroeg tot 's avonds laat!

Lees meer

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 295

Contact

Vlamingstraat 37
2611 KS Delft
Zuid-Holland, Nederland
Tel: 015-2148126
Fax:
KVK-nummer:Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker