Pleasurements

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Pleasurements

    020-8221110

Love isn't blind

Pleasurements is een exclusieve online en offline conceptstore met erotische couture voor vrouwen. Dé inspiratiebron voor de vrouw in haar erotische ontdekkingsreis. Voor iedereen die van stijlvolle luxe erotiek houdt en voor wie designer lingerie een verslavende luxe is.

Erotiek is de wijze waarop een vrouw kan laten zien hoe zij de liefde ervaart en hoe zij over de liefde denkt. Dit maakt het mogelijk te kunnen genieten van de schoonheid, de tederheid en de zoete wreedheid. Aspecten waar we angst voor kunnen hebben, maar waar we ons ook aan kunnen overgeven. Erotiek is het koesteren van je fantasieën en het creëren van je eigen sfeer.

Pleasurements biedt de vrouw deze ingrediënten. Eigenaresse Rebecca is altijd wereldwijd op zoek naar bijzondere exclusieve lingerie & luxe erotiek van ontwerpers. Het resultaat is een immer unieke verleidelijke erotische couture collectie bestaande uit zelfbewuste luxe lingerie, ready-to-wear en verfijnde luxe erotiek met o.a. Paul Seville, een ontwerper die ook produceert voor Karl Lagerfeld, Vivienne Westwood, Givenchy, Alexander Mcqueen en Victoria's Secret. En verleidelijke luxe lingerie van ontwerpers als Bordelle Lingerie, La Perla Lingerie, Pleasure State, Made by Niki, Stella McCartney Lingerie, Aubade, Parah en Jenny Packham Lingerie. En designer lingerie & accessoires die nog niet in Nederland of zelfs in Europa worden verkocht, zoals Something Wicked, Obey My Demand en Amoralle.

Lees meer

Video's

Details

Contact

Bloemstraat 84
Amsterdam
Noord-Holland, Nederland
Tel: 020-8221110
Fax:
KVK-nummer: 56132069Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker