Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Van Rhijn notarissen

    030-6920866

Tot in de puntjes geregeld

De mooiste dag van je leven! Zo beleven pasgetrouwde stellen over het algemeen hun huwelijksdag wanneer ze terugkijken op de feestelijke stemming waarin zij zich formeel aan elkaar verbonden. En zo moet het ook zijn. Het is tenslotte niet zomaar iets om te besluiten de rest van je leven met iemand te willen delen; in voor- en tegenspoed.

Ieder stel dat besluit te gaan trouwen doet dat vanuit de overtuiging dat hun liefde altijd en onvoorwaardelijk zal blijven bestaan. Toch is het niet onverstandig om van te voren ook eens samen met een notaris te kijken naar de juridische consequenties die zo'n verbintenis met zich meebrengt.

Wil je bijvoorbeeld trouwen in gemeenschap van goederen of onder huwelijkse voorwaarden en wat zijn daar de voor- en nadelen van? Hoe zit het met het opmaken van een testament en wat komt er verder eigenlijk kijken bij de formele regelingen rond een huwelijk?

Van Rhijn notarissen in Zeist is een positief ingesteld kantoor dat je graag de geheimen van een goed huwelijk uit de doeken doet! Zonder roze bril maar met veel gevoel nemen we je mee in de wereld van wettelijke verplichtingen die bij een huwelijk komen kijken. Zo kun jij je vooral richten op de liefde van je leven en zorgen wij ervoor dat jullie huwelijk ook juridisch een mooie start maakt!

Van Rhijn notarissen: daar kun je op verTROUWEN!

Lees meer

Contact

Woudenbergseweg 5
3700 AB Zeist
Utrecht, Nederland
Tel: 030-6920866
Fax: 030-6925176
KVK-nummer:



Locatie






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker