Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Aangenaam Notarissen

    0566-601404

Aangenaam Notarissen te Grou is een in het hart van Friesland gelegen modern notariskantoor. Op ons kantoor staat een enthousiast team altijd voor u klaar om uw notariële zaken (van levensbelang) te regelen. "Kwaliteit op tijd" is hierbij voor ons vanzelfsprekend. De parkeergelegenheid bij het kantoor is ruim en gratis. Verder is het kantoor te Grou direct gelegen aan zowel de autosnelweg A32 als bij het treinstation Grou-Jirnsum en altijd filevrij bereikbaar.

De professionele medewerkers van Aangenaam Notarissen te Grou kunnen alle voorkomende notariële werkzaamheden verrichten.

Specifieke kennis is aanwezig op het terrein van;

- Persoon en familierecht zoals het opmaken van testamenten (ook in het kader van estateplanning), samenlevingscontracten, huwelijksvoorwaarden, schenkingen en vaststellingsovereenkomsten, het (geheel of gedeeltelijk) afwikkelen van de nalatenschappen, bestaande uit het opmaken van verklaringen van erfrecht, het verzorgen van belastingaangiftes en/of het opmaken van akten van verdeling alsmede het begeleiden van scheidingen.

Ondernemersrecht zoals het oprichten van rechtspersonen (o.a. B.V.'s, verenigingen, stichtingen), het opstellen en wijzigen van statuten     en vennootschapscontracten, het overdragen, uitgeven en/of certificeren van aandelen in B.V.'s, fusies, splitsingen en herstructurering van ondernemingen.


het Agrarisch onroerend goed  (het kantoor is lid van de Vereniging voor Agrarische Specialisten in het Notariaat).
 

Op ons kantoor te Grou is altijd een deskundige aanwezig die met persoonlijke aandacht uw (juridische) vragen kan beantwoorden.
Voor een vrijblijvende offerte kunt u (telefonisch of per email) contact met ons kantoor opnemen. Wij mailen u dan diezelfde dag een offerte.

Aangenaam Notarissen nodigt u graag uit voor een vrijblijvend gesprek met één van onze deskundigen. Uiteraard behoort een afspraak bij u thuis tot de mogelijkheden.

Lees meer

Openingstijden en contact

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Stationsweg 1
9001 ED Grou
Friesland, Nederland
Tel: 0566-601404
Fax: 0566-601012
KVK-nummer: 56063768Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker